Nieuws/Tech

Koffiezetten via je iPhone

De een houdt van een sterke bak koffie, terwijl een ander juist de voorkeur geeft aan een minder straffe variant. Met het nieuwe Poppy Pour-Over koffieapparaat kun je de smaak heel eenvoudig aanpassen via een iPhone-app.

Koffieliefhebbers kunnen via de app de maalgrootte van de bonen aangeven en de temperatuur en doorlooptijd van het water. Daarnaast beschikt het apparaat over een sensor die aangeeft wanneer de koffiebonen bijna op zijn. Via de app is het vervolgens mogelijk via één druk op de knop een nieuwe lading te bestellen bij Amazon.

Doordat gebruikers de mogelijkheid hebben hun koffie helemaal naar eigen wens te zetten, kunnen ze hun eigen recepten maken. Deze kunnen ze vervolgens via de app delen met andere gebruikers.

De Pour-Over verschijnt eind dit jaar op de Amerikaanse markt, een prijs is nog niet bekendgemaakt. Naast de Pour-Over verschijnen nog twee andere slimme apparaten. De Poppy Formula voor het maken van flesjes babymelk op de juiste temperatuur en de Poppy Pet, een voederbak voor hond of kat die er voor moet zorgen dat ze nooit zonder komen te zitten.