1123354
Vrij

Volg live de Autovisie Kroningsrit met de Auto van het Jaar

LIVEBLOG 8000 kilometer in 8 dagen langs de 11 koninkrijken, vorsten- en hertogdommen van West-Europa. Volg Andrew Mason tijdens de Autovisie Kroningsrit met de 'Auto van het Jaar 2013'. Een monstertocht om de prinsen en prinsessen uit te nodigen voor de kroning van Prins Willem-Alexander.

Autovisie heeft een rijke historie van monsterritten met de winnaars van de Car of the year-verkiezing. Dit jaar is gekozen om de beproeving te koppelen aan de aanstaande kroning van Prins Willem-Alexander. Van 21 t/m 28 maart toert onze oranje Volkswagen Golf VII 'koningsauto' daarom vanuit Paleis Noordeinde langs de residenties van de vorsten in België, Groot-Brittannië, Spanje, Andorra, Monaco, Liechtenstein, Luxemburg, Denemarken, Zweden en Noorwegen om de prinsen en prinsessen uit te nodigen voor de kroning.

Op de motorkap staat deze landenlijst met grote witte bullets ervoor, zodat de beveiligers of andere afgevaardigden van de paleizen hun land kunnen afvinken en daarmee bevestigen dat de uitnodiging is ontvangen!  

Via onderstaande liveblog doet Autovisie-redacteur Andrew Mason verslag van zijn bevindingen en de hele rit is via het GPS tracking systeem te volgen.

Volg de Kroningsrit real time

 

 Liveblog