Vrij/Reizen

Lezersaanbieding

Bourgondisch Leuven lonkt

— Leuven staat bekend als stad van bier en studenten, maar ademt ook cultuur en historie. Het sfeervolle centrum trekt daarom steeds meer Nederlandse toeristen. Ontdek wat Leuven zo leuk maakt met dit 3-daagse arrangement inclusief boeiende stadswandeling.

Leuven staat bekend als stad van bier en studenten, maar ademt ook cultuur en historie. Het sfeervolle centrum trekt daarom steeds meer Nederlandse toeristen. Ontdek wat Leuven zo leuk maakt met dit 3-daagse arrangement inclusief stadswandeling.

Bier en geschiedenis in Leuven

Op een half uurtje met de auto van Brussel ligt de universiteitsstad Leuven. De stad heeft een prachtig centrum met schilderachtige straatjes. Start de ontdekkingstocht door Leuven op de Grote Markt met een bezoek aan het historisch stadhuis van Leuven en de Sint-Pieterskerk. Rondom de Grote Markt vind je vele restaurants, terrassen en cafés met heerlijke lokaal gebrouwen ’pintjes’.

Schat van een stad

Verken het centrum van Leuven met de wandeling ‘Schat van een Stad’. De route voert in enkele uren langs bekende culturele bezienswaardigheden en leuke restaurants waar het lokaal gebrouwen bier rijkelijk vloeit. Een lekkere eerste kennismaking met de stad…

Hotel Novotel Leuven Centrum****

Aan de rand van het centrum van Leuven staat het moderne Novotel Leuven Centrum. Een perfect hotel om na een dag slenteren weer even bij te komen. Ontspannen in de hamam en proosten in de bar. De kamers zijn modern en fris ingericht en van alle moderne gemakken voorzien. Verder is er een parkeergarage, een overdekte fietsstalling en gratis wifi.

Tip: Dit najaar opent in de Abdij van Park museum PARCUM, waarin religie, kunst en cultuur centraal staan. Het is voor Leuven erg bijzonder dat de abdij voor het publiek wordt opengesteld.

Inbegrepen

2 overnachtingen in Novotel Leuven

• Prijzen p.p. o.b.v.

2 personen per kamer.

Ontbijtbuffet

Bierarrangement

3-gangendiner

Stadswandeling ’Schat van een stad’ incl. 3 biertjes op locaties onderweg

Niet inbegrepen

Reserveringskosten:

€ 19,50 per boeking

Calamiteitenfonds:

€ 2,50 per boeking

Toeristenbel. ca. € 1,20 p.k.p.n.

Reisperiode

November 2017 t/m maart 2019

PRIJS: Vanaf 99 euro per persoon

Boeken

Aanbieding geldt tot 31 -12-2017

Kijk voor meer info en om te boeken op kras.nl/LR51930 of bel 088 088 58 86 (lokaal tarief) o.v.v. reisnummer LR51930.