Nieuws/Vrij

5 JAAR ELECTRONIC DANCE MUSIC IN 4 NACHTEN

Verjaardag ALDA uitgebreid gevierd tijdens ADE

Armin van Buuren, Sander van Doorn, Hardwell en Sunnery James & Ryan Marciano zijn enkele dj's die tijdens het vijf jarig bestaan van ALDA zullen optreden.

Jong en aanstormend Dj-talent deelt het podium van vijf exclusieve feesten met reeds gearriveerde sterren tijdens de viering van het vijf jarig bestaan van ALDA Events.

Het programma van ALDA Events binnen het ADE verwelkomt Dj’s uit de bovenste regionen van de internationale dance charts, artiesten (en labels) met het predicaat ‘wereldberoemd’, gekoppeld aan zowel bijzondere als historische locaties als Escape, de Convention Factory en de Passenger Terminal.

Evenals het afgelopen jaar is ALDA Events verantwoordelijk voor de presentatie van de uitreiking van de internationale DJ MAG Awards binnen het ADE, waarbij de beste Dj van de wereld bekend wordt gemaakt.

ADE

De organisatie van het jaarlijkse Amsterdam Dance Event (ADE) verwacht dat circa 200.000 bezoekers de aankomende editie zullen aandoen.

Bovendien worden 3.500 professionals uit 65 landen verwacht, alsmede ruim 1.700 artiesten, waaronder David Guetta, Fatboy Slim, Junkie XL, Chase & Status, Paul van Dijk, Armin van Buuren en Afrojack. Ook dancefeesten Awakenings en Dirty Dutch vinden tijdens ADE plaats.

In totaal wordt een recordaantal van ruim driehonderd evenementen georganiseerd in de avonduren van ADE, verspreid over 75 clubs, discotheken en andere zalen.

Amsterdam Dance Event vindt plaats van 17 tot en met 21 oktober.

De ALDA Events ADE specials vinden plaats van wo 17 oktober t/m Za 20 oktober. Kijk hier voor meer informatie.