Nieuws/Vrij

Amsterdam krijgt hangover bar

Hollandse Hoogte

Amsterdam krijgt later deze maand 's werelds eerste hangover bar. "Een wat?", horen wij je zeggen. Een bar die alleen toegankelijk is voor bezoekers met een kater!

Hollandse Hoogte

De Hangover Bar opent 23 september haar deuren in de Amsterdamse wijk De Pijp. De bar is een initiatief van matrassten start-up Matt Sleeps, die mensen die de nacht ervoor iets te diep in het glaasje hebben gekeken, zo snel mogelijk van hun kater af wil helpen. Hier wordt dus geen alcohol geschonken!

De bar is omgebouwd tot een verfrissende groene oase en tussen de planten en palmbomen zijn bedden geplaatst. Ieder bed krijgt een eigen tv-scherm, zodat de bezoekers liggend hun favoriete films en series kunnen kijken terwijl ze genieten van katerbestrijdende hapjes en drankjes.

Bezoekers kunnen herstellen met vitaminerijke smoothies en hydraterend kokoswater. Voor de grote trek is er een speciaal hangovermenu samengesteld. Ook is er een zuurstofbar aanwezig om de longen te zuiveren en het herstelproces te versnellen.

De Hangover Bar is alleen geopend op de dagen wanneer de meeste Nederlanders wakker worden met een kater. Van vrijdag tot en met zondag 25 september tussen 10:00 en 18:00 kan iedereen met een kater komen uitbrakken.

Lees ook:

- Hierom is iemand sneller dronken dan een ander

- Waarom moet je vaak plassen als je alcohol drinkt?

 

Bekijk meer van