1282602
Vrij

Hommage aan Toon Hermans in Carré

Herman Van Hove en Lissa Meyvis bundelen hun krachten voor een eerbetoon aan Toon Hermans. In de schaduw van Toon Hermans is zondag 23 oktober te zien in Koninklijk Theater Carré.

In de voorstelling vertelt Herman Van Hove over zijn wonderlijke jaren als vriend en laatste manager van de conferencier. De klassiek geschoolde zangeres Lissa Meyvis geeft een nieuwe stem aan de liedjes die Toon zijn mooiste vond. Het vierkoppige orkest van Pol Vanfleteren voorziet in de muzikale begeleiding van de voorstelling.

In Vlaanderen werd In de schaduw van Toon Hermans zo goed ontvangen, dat het dit najaar zijn tweede seizoen in gaat. De voorstelling is een bijzondere wisselwerking tussen liedjes en anekdotes van en over Toon Hermans. De warmhartige hommage begon oorspronkelijk als een intieme voorstelling op de theaterzolder bij Van Hove.

In de schaduw van Toon Hermans is op zondag 23 oktober om 14:00 uur in Carré te zien. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop op de website en in het theater van Carré.