Nieuws/Vrij

Friends-cast haatte titelsong van de serie

Door Onze Redactie

BRUNO PRESS

Jennifer Aniston onthult niet alleen dat ze dol is op het kijken van herhalingen van Friends, maar ook dat de voltallige cast een hekel had aan het nummer waarmee de show opende.

BRUNO PRESS

De actrice die tien jaar lang de rol van Rachel Green vertolkte in de succesvolle televisieserie deed uit de doeken dat ze het geen enkel probleem vindt om de hele serie met zichzelf terug te zien. "Ik kan het niet helpen. Eerst bedenk ik welke aflevering het is en vaak kan ik het me niet herinneren. Je wordt gewoon meegezogen in de nostalgie!", verklaarde Jennifer Aniston bij de BBC's The One Show.

Hoewel ze goed terugkijkt op haar tijd bij de serie, van 2004 tot 2014, is er wel iets waar alle acteurs uit Friends een hekel aan hadden. "Niemand was fan van die titelsong. We vonden het niks, dat dansen in een fontein, een beetje gek allemaal, maar we deden het toch maar", vertelde Aniston.

Inmiddels wil de actrice de stap maken naar regie. "Ik denk dat het komt door al die jaren voor de camera dat je je realiseert hoeveel kennis je vergaart hebt over de filmwereld en hoe leuk het zou zijn om achter de camera te gaan staan", aldus Jennifer die in december te zien is in de film Office Christmas Party.

Lees meer over