1300168
Vrij

Tom Arnold bezit beruchte opnames Trump

Komiek Tom Arnold
1 / 2

Komiek Tom Arnold

Acteur Tom Arnold is in het bezit van de beruchte opnames die zijn gemaakt van de aanstaande president Donald Trump achter de schermen bij The Apprentice. Dat liet hij maandag weten in een radio-interview.

Komiek Tom Arnold
1 / 2

Komiek Tom Arnold

Tijdens de verkiezingscampagne was er een hardnekkig gerucht dat er voor Trump belastende opnames waren gemaakt tijdens de productie van The Apprentice, dat in Nederland werd uitgezonden als Trumps Troonopvolger. De tapes zijn echter nooit boven water gekomen.

Volgens Tom hebben honderden mensen de opnames echter gezien. "Het was grappig bedoeld, als een lollige kerstboodschap. Het is een compilatie waarop je hem het N-woord en andere vulgaire taal ziet uitspreken. Hij noemt zijn zoon achterlijk en is heel gemeen over zijn kinderen."

De komiek zegt dat hij een paar dagen voor de verkiezingen werd benaderd door de agent van Arnold Schwarzenegger, die op dat moment naast Hillary Clinton zat, met het verzoek de tapes openbaar te maken. Tom is dat echter niet van plan, omdat hij de makers wil beschermen. "De mensen die dit hebben gemaakt zijn doodsbang. Bang voor de mensen achter Trump, bang dat ze nooit meer aan de bak komen. En ze hebben een geheimhoudingscontract getekend voor vijf miljoen."