Nieuws/Vrij

Timor Steffens creatief directeur festival

ANP

Timor Steffens heeft het voor het zeggen tijdens het nieuwe festival DILLIH - The Biggest Mansion Party. Hij gaat als creatief directeur over de volledige creatieve invulling van het festival, van de shows, het decor en de choreografie.

ANP

Dat maakte organisator ALDA maandag bekend.

“Ik ben wel eens op grote feesten geweest, Oscar-feesten en zo, daar sta je met beroemdheden op de vloer. Het toffe als je daar staat is dat iedereen gelijk is, het gaat om de vibe”, vertelde Timor aan RTL over ‘zijn’ festival. “Het gaat om de beleving, het gevoel. Als je binnenkomt, moet je het gevoel krijgen dat je ergens anders bent, dat er een hele andere vibe is.”

Voor DILLIH wordt de Amsterdamse RAI op 4 maart ingericht als een enorm landhuis. Bezoekers moeten denken dat ze een grote villa betreden. Elke ruimte heeft zijn eigen geluid. Zo is er onder meer een ‘living room’, waar dj’s de dienst uitmaken, een ‘backyard’, waar veel urban te horen is en de ‘studio’, dé plek voor nieuwe artiesten en jong talent.

Onder anderen Broederliefde, Sunnery James & Ryan Marciano en Tinie Tempah staan op DILLIH. Ook Kris Kross Amsterdam, dj Chuckie en Sevn Alias nemen hun intrek in het enorme landhuis. Kaarten voor het nieuwe feest zijn vanaf donderdag te verkrijgen.