Nieuws/Vrij
1300319
Vrij

Tips

3 x heerlijk eten in Londen

Ga jij deze winter naar Londen en kan je nog wel wat tips gebruiken? Op deze topadressen kan je een heerlijke maaltijd scoren.

Kerb

Eten van de straat is in Londen van topkwaliteit. Breng vooral een bezoek aan Granary Square vlakbij metrostation King’s Cross waar de beste street food trucks van het land zich verzamelen. Kantoren in de buurt lopen tijdens de lunchtijd leeg om hier een goede snack te scoren en ook toeristen kunnen op het drukke knooppunt terecht voor een heerlijke hap. Een altijd aanwezige topper? De Crabbieshack. Burgers gemaakt van versgevangen krab: écht lekker. Is vis niet jouw ding? Er is genoeg te kiezen voor vlees- en vegaliefhebbers.

 

Adres: Granary Square

Coppa Club

Een onvergetelijk diner, dat kan je verwachten bij Coppa Club. Hoewel het restaurant het hele jaar door een populaire plek is, zijn sinds november deze maand een aantal spectaculaire diner-iglo’s geplaatst, pal naast de rivier de Thames. In je privé-kamer inclusief hip interieur en muziek wordt het lekkerste eten voorgeschoteld. Het uitzicht over de stad en de rivier is natuurlijk mooi meegenomen bij een speciaal diner in de Engelse hoofdstad.

 

Adres: 3 three quays walk

Sun in Splendour

In interessante combinatie vind je in Notting Hill, waar de gezellige bruine kroeg Sun in Splendour te vinden is. Deze Britse pub schenkt lekkere Engelse biertjes maar zet er verrassende maaltijden naast. Je krijgt hier namelijk Spaanse tapas voor je neus geschoven. Geen fish and chips maar calamari en gefrituurde sardientjes. Een verrassende zet maar zeker geslaagd, de smaken vullen elkaar prima aan. Neem plaats in het gezellige café en doe je te goed aan het beste uit de Engelse en Spaanse keukens.

 

Adres: Portobello Road 7

Bron: CityZapper.com