Nieuws/Vrij
1300396
Vrij

DJ Jean verdedigt mislukt optreden

DJ Jean heeft maandagochtend gereageerd op alle kritiek die hij op sociale media over zich heen heeft gekregen na een mislukt optreden in het programma RTL Live.

In een YouTube-video pareert hij alle geklaag van de “Dumpert-stumperds” over een set die vrijdagmiddag live de mist in leek te gaan.

“Ik zou iets heel anders gaan doen met presentator Winston Gerschanowitz”, legt hij uit. “Ik zou hem een mix- en scratch-les gaan geven. Maar door het uitlopen van het interview met Lodewijk Asscher was er tijdgebrek en ging dat de mist in.” DJ Jean was alleen maar voorbereid op de beoogde masterclass. “Ik had alleen een USB-stick met het materiaal voor die geplande sessie scherp staan. En opeens kreeg ik, echt vlak van tevoren, te horen dat dat niet doorging.”

DJ Jean moest maar ‘wat gaan doen’. “Ik had ook kunnen zeggen: ik doe niets, er stonden voor een soloset hele verkeerde dingen klaar. Maar ongelooflijk dat mensen zich daar druk over kunnen maken.” Voor de ‘haters’ toont de dj in het filmpje vervolgens gepassioneerd zijn vaardigheden.