1302218
Vrij

Zaterdag 10 december in VRIJ

'Shake it, baby!'

1 / 4

Een kleine sneak preview van wat er in de nieuwe VRIJ staat! Een groot interview met Hans Brouwer, maker van vele bekende reclametunes en tevens mede-eigenaar van A'DAM Toren. Redacteur Charlotte Snel reisde af naar Zuid-Afrika en spotte daar de 'big five'. En een nieuwe generatie bartenders is opgestaan. Lange tijd zaten deze chique combi-dranken in een wat stoffige verdomhoek, maar dat is verleden tijd. Shake it, baby!

1 / 4

Interview

Thuis in ieders oor

 

Met zijn krantenwijk spaarde hij een Fender-basgitaar bij elkaar, zonder een cent te verbrassen. Hans Brouwer, mede-eigenaar van A'DAM Toren, gaat alleen 100% ergens voor. Met zijn muziekbureau, tevens de grootste ter wereld, produceert hij muziek voor internationale reclames en andere video-uitingen. Nu al benieuwd welke reclametunes van zijn hand zijn? Bekijk dan alvast deze 5 reclametunes van Hans Brouwer.

 

---

Reizen

Overstekend wild

 

Hoeveel geluk kun je hebben? In Zuid-Afrika spot verslaggeefster Charlotte Snel op één dag zomaar de voltallige 'big five', de grootste diersoorten. Tel daar een reisgezelschap uit duizenden bij op en je kunt spreken over de ideale rondreis.

---

Reportage

Magisch mixen

 

Is er een feestelijker traktatie dan een cocktail, zo'n sierlijk glas vol prachtige kleuren? Lange tijd zaten deze chique combi-dranken in een wat stoffige verdomhoek. Inmiddels is in Nederland een nieuwe generatie bartenders opgestaan. Welkom in de magische wereld van het mixen!

---

En Route

Gaat Speedster nat?

 

Autovise-hoofdredacteur Jaco Bijlsma en VRIJ-vaarredacteur Epco Ongering zoeken naar verschillen en overeenkomsten tussen de Porsche en de Waterdream Speedster, een opvallende sloep op de 'Masters of LXRY'.

---

En natuurlijk in VRIJ nog veel meer op Lifestylegebied. Vergeet trouwens ook niet dat VRIJ actief is op Facebook , Instagram @vrijmagazine en telegraaf.nl/VRIJ