Nieuws/Vrij

Yfke Sturm aan de slag bij FOX

Yfke Sturm, Jim Bakkum en Noah Zeeuw

Yfke Sturm, Jim Bakkum en Noah Zeeuw

FOX / Nick van Ormondt

Jim Bakkum en Noah Zeeuw krijgen er een nieuwe collega bij. Vanaf januari 2017 sluit topmodel Yfke Sturm zich aan bij FOX als nieuw gezicht van de zender.

Yfke Sturm, Jim Bakkum en Noah Zeeuw

Yfke Sturm, Jim Bakkum en Noah Zeeuw

FOX / Nick van Ormondt

Yfke Sturm vertrok vorige week al samen met haar FOX collega’s Jim en Noah naar Parijs voor de opnames om een kijkje achter de schermen te nemen bij de Victoria's Secret Fashion Show. “Met veel plezier ben ik begonnen aan mijn avontuur bij FOX. Naast mijn modellenwerk en inzet voor het Rode Kruis is dit een mooie aanvulling en uitdaging", verklaart het model.

Ook de zendermanager van FOX is blij met de nieuwe aanwinst. “Ik ben superblij dat Yfke onze ploeg komt versterken. Tijdens de fantastische en ijskoude week met de opnames in Parijs, werd direct duidelijk dat zij als geen ander bij FOX past. Samen met Jim en Noah hebben we drie top talenten in huis die de finishing touch aan de zender FOX toevoegen”, verklaart Krijn Jonckheere.

FOX had de eer om als een van de weinigen backstage toegang te krijgen bij het meest prestigieuze fashion event van het jaar: The Victoria’s Secret Fashion Show 2016. Voor Yfke geen onbekend terrein.The Victoria’s Secret Fashion Show 2016: Backstage met Yfke en Jim is op zaterdag 24 december om 21.00 uur te zien bij FOX.