Nieuws/Vrij
1312784
Vrij

Zaterdag 14 januari in VRIJ

'M'n handen jeuken nog steeds'

Benieuwd wat je in het nieuwe nummer van VRIJ kan verwachten? Een sneak preview: Bert Dijkstra interviewde Simon Kistemaker (76) in zijn tot minivoetbalmuseum omgebouwde zolderkamer. Verder maakte Yvette Bax een droomreis door Nieuw-Zeeland en namen wij een kijkje in een aantal bijzondere kantoren. In Sturen rijden we met een BMW 323ti door Luxemburg.

 

Interview

Het evangelie van De Kist

Hij keek de dood in de ogen. Hersentumor, prostaatkanker. Zijn fanatisme voor het voetbal heeft er niet onder geleden. Simon Kistemaker (76), De Kist, de laatste culttrainer van het polderland. ,,Hoe ik me voel? Jongen, ik verveel me de kolere.”

 

---

Reizen

Nieuw-Zeeland heeft het allemaal

Een woeste kust, besneeuwde bergtoppen, indrukwekkende rotsformaties, wijnvelden, actieve vulkanen, zwavelbaden, hotsprings en eenzame, uitgestrekte blauwe meren. Volgens velen heeft dit land de mooiste natuur ter wereld. We hebben het natuurlijk over Nieuw-Zeeland.

 

---

Reportage

Overleg in de ballenbak

Dag in, dag uit, acht uur lang doorbrengen op kantoor. Eindeloos vergaderen en ondertussen die deadline proberen te halen. Waar de een huivert bij de gedachte alleen al, gaan anderen lachend naar hun werk. Want werken op een kantoor is heus niet altijd saai.

 

---

Sturen

In ’Sturen’ wekelijks aandacht voor de mooiste fiets-, vaar- en autoroutes. Dit keer rijden we met een BMW 323ti door Luxemburg een heerlijke klassieker.

 

En natuurlijk in VRIJ nog veel meer op Lifestylegebied. Vergeet trouwens ook niet dat VRIJ actief is op Facebook , Instagram @vrijmagazine en telegraaf.nl/VRIJ