Vrij/Reizen

Lezersaanbieding

Aan boord van de Belmond Grand Hibernian

Een bijzondere lezersreis kunnen we wel stellen. Wees welkom aan boord van de Belmond Grand Hibernian, de enige luxe trein van deze klasse in Ierland, vergelijkbaar met de vermaarde Belmond Royal Scotsman. De schitterende inrichting van de trein is een weerspiegeling van het Ierse culturele erfgoed. De ’slechts’ maximaal 40 gasten worden verwend met zeer veel luxe, culinaire hoogstandjes en een buitengewone service.

Onderweg vindt u groene landschappen en prachtige vergezichten. Uiteraard wordt er regelmatig gestopt voor excursies. Golfliefhebbers kunnen ook aan hun trekken komen. Ondanks het vele comfort rijdt de trein ’s nachts niet. Treinspecialist INCENTO heeft extra plaatsen gereserveerd voor Nederlandse gasten.

Dag 1

Vlucht Amsterdam-Dublin. Na een lunch in de stad gaat u aan boord van de Belmond Grand Hibernian. Neem intrek in uw eigen compartiment met badkamer, uw privédomein voor 4 nachten. Vertrek naar Cork waar u de Jameson whiskey distilleerderij bezoekt. ‘s Avonds diner en traditioneel entertainment in de Observation Car.

Dag 2

Bezoek aan Blarney Castle and Gardens. Na de lunch koerst de trein naar de meren rond Killarney. Rit per traditionele paard-en-wagen, gevolgd door een boottocht over Lough Leane.

Dag 3

Galway: rondleiding door de historische en gezellige stad met bezoeken aan enkele ambachtelijke centra. Lunch in een plaatselijk restaurant met champagne, oesters en muziek. Terug naar de trein en vervolg van de reis.

Dag 4

Ontspannen ochtend in de trein richting Westport. Bezoek aan Kylemore Abbey en Ashford Castle met een valkenshow en een natuurwandeling. Privélunch in het kasteel. Via een mooie route door het Connemara National Park terug naar de trein voor het laatste diner.

Dag 5

Na het ontbijt aankomst in Dublin. Na een korte stadstour naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Reisdata:

25 t/m 29 september 2018

Reissom: v.a. €6685 p.p. all inclusive

Inbegrepen:

• Vluchten

Amsterdam – Dublin v.v. per Aer Lingus (incl. bagage)

• Treinreis Belmond Grand Hibernian, incl. 4 nachten privé-compartiment met eigen badkamer

• Alle maaltijden, wijnen en bardrankjes

• Alle transfers, excursies en entertainment

Niet inbegrepen:

• Fooien

Reserveren

Incento Treinreizen

Tel. 035-6955111

info@incento.nl

www.incento.nl