Vrij/Reizen

Lezersaanbieding

Ontdek de Azoren

Ga mee op onze unieke lezersreis naar de Azoren. In de Atlantische Oceaan, op zo’n vier uur vliegen vanaf Schiphol, liggen de Portugese Azoren. De kratermeren, grotten, watervallen en uitzichten over groene valleien maken deze bestemming een waar paradijs voor natuurliefhebbers.

Kratermeren en groene valleien

Het landschap van São Miguel, het grootste eiland van de Azoren, wordt gedomineerd door kratermeren, omgeven door groene valleien met grotten en watervallen. Doe je wandelschoenen aan en trek eropuit! Achter elke bocht schuilen nieuwe adembenemende uitzichten.

Op de Azoren hangt een mild klimaat, waardoor de temperatuur altijd heel aangenaam is om in te wandelen. Op de gehele eilandengroep vind je ongeveer 60 wandelroutes, variërend van rustige dagtochten tot routes voor de gevorderde wandelaar. In het voorjaar en de zomer wordt u verrast door de uitbundige bloemenpracht in vele geuren en kleuren.

Walvissen spotten

De Azoren zijn dé plek van Europa om walvissen en dolfijnen te spotten. De eilanden liggen op een belangrijke migratieroute voor deze zeezoogdieren en tussen mei en september heb je veel kans om deze dieren in hun natuurlijke omgeving te spotten. In het gezelschap van deskundige gidsen gaat u de oceaan op om naar dolfijnen en immense walvissen te speuren. Ook wordt tijdens elke boottocht geteld en gedocumenteerd welke dieren en groepen walviskenners tegenkomen.

Hotel Azoris Royal Garden****

In het centrum van Ponta Delgada, met haar sfeervolle straatjes, vind je hotel Azoris Royal Garden. Geniet

van de zon op een ligbed onder de palmbomen bij het zwembad, proost met een drankje op het terras of ervaar de serene rust in de Japanse tuin. Laat de zon zich even niet zien? Dan kunt u wat baantjes trekken in het verwarmde binnenzwembad, ontspannen in de wellness of u laten verwennen bij de kapper.

Reissom:

Vanaf €529,- p.p.

periode: 19 apr t/m 29 sep 2018

Inclusief

Retourvlucht

São Miguel

7 overnachtingen

7x ontbijtbuffet

Nederlandssprekende reisleiding

Excursie walvis- en dolfijnspotten.

Exclusief

• Vluchttoeslagen

• Calamiteitenfonds

à €2,50

• Reserv. kost. vanaf €20 per boeking

• Vanafprijs beperkt beschikbaar op geselecteerde data

Aanbieding geldt tot 31-12- 2017. Op deze reis zijn SGR- en ANVR-voorwaarden zijn van toepassing.

Reserveren

Kijk voor meer informatie en om te boeken op tui.nl/telegraaf, bel 088 – 088 58 85 of bezoek een van onze TUI-winkels.