Vrij/Reizen

Lezersaanbieding 9-daagse rondreis

Ga mee naar Colombia

Rosario eilanden

Rosario eilanden

Wie deze vakantie naar een hippe bestemming wil afreizen, kiest voor Colombia. Vandaar deze prachtige lezersreis! Een land waar de stranden uitgestrekt en wit zijn, de locals je vriendelijk begroeten en de jungle nog een verborgen parel is. Colombia is hot en hard op weg de populairste bestemming van Zuid-Amerika te worden.

Rosario eilanden

Rosario eilanden

Bienvenidos a Cartagena!

Cartagena is het ideale startpunt voor je rondreis door dit veelzijdige land. Al wandelend over de eeuwenoude stadsmuren zie je het historische centrum van deze stad aan de Caraïbische kust. Hier barst het van de restaurants, barretjes en winkels, verborgen in kleurrijke steegjes die je van plein naar plein brengen. Plof neer op een terras voor een kopje lokale Colombiaanse koffie of gooi de heupen los op de klanken van salsamuziek!

Je rondreis in vogelvlucht

Tijdens deze korte maar complete rondreis maak je kennis met een smeltkroes van Caraïbische culturen. Ook de natuur laat zich van haar mooiste kant zien: van parelwitte stranden tot dichtbegroeide jungle. En waar je ook bent: Colombia trakteert je op adembenemende uitzichten over tropische bossen en een azuurblauwe oceaan.

Stadstours en bountystranden

Samen met de gids ontdek je de verschillende wijken van Cartagena – dé plek voor een Caraïbische citytrip. Vanuit deze stad vaar je naar de Rosario eilanden, waar je een hele dag luiert op paradijselijke bountystranden. De dagen daarna bezoek je de oudste stad van Colombia, Santa Marta, en verken je de rimboe van Tayrona National Park, waar je zelfs twee nachten slaapt. Vanaf een afgelegen strand neem je een verfrissende duik in de Caraïbische Zee en laat je alle indrukken op je inwerken. Wat een perfect einde van je Colombiareis.

Inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam-Cartagena met KLM

• 7 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

• Transfers

• Excursies en entreegelden volgens programma

Speciaal voor Telegraaflezers

• Chiva Rumbera Ride: Ontdek het swingende nachtleven van Cartagena tijdens een excursie

Niet inbegrepen

Bekijk tui.nl/telegraaf

Reisperiode

Februari t/m oktober 2018

Boeken voor 29 januari 2018

Vanaf €1399 p.p. inclusief vlucht en excursies

Boeken

Ga naar tui.nl/telegraaf of bel TUI op 088-088 58 85 (lokaal tarief). We staan ook voor je klaar in onze TUI winkels.

Cartagena

Cartagena