Vrij/Reizen

Lezersaanbieding

Totale rust op Bali

Altijd al naar Bali gewild? Wellicht trekt deze waanzinnige lezersaanbieding je over de streep! Yoga, verse sappen en wandelingen door de groene natuur. In Ubud op Bali ligt het tempo altijd net iets lager en heb je alle tijd om weer helemaal tot jezelf te komen.

Beleef het charmante Ubud in een ontspannen tempo, precies zoals het leven in dit kunstenaarsdorp eraan toegaat. Bezoek de vele galerieën, proef de Balinese specialiteiten en kijk je ogen uit op de bekende Ubud Market.

Geheimen van Ubud

Tijdens deze reis verblijf je 7 nachten in hotel Sthala Ubud. Je gids haalt je voor elke excursie met een privétaxi bij je hotel op en brengt je hier ook weer terug. Ontdek de groene binnenlanden en rijstvelden op de fiets, bezoek honderden apen in het Sangeh Monkey Forest en creëer je eigen souvenir voor thuis tijdens de Bali Art Workshop.

Een must do tijdens je reis naar Bali: plons in het verfrissende water van de Tegenungan waterval, een prachtige creatie van Moeder Natuur. Naast de excursies heb je alle tijd voor een Balinese massage, een yogales, een verse fruitsap in een van de juicebars of een ontspannen duik in het zwembad.

Hotel Sthala Ubud****

Net zoals in de rest van Ubud, draait het in dit hotel om rust en ontspanning. Vanuit het zwembad staar je over de rivier naar de jungle, waar honderden soorten bloemen en planten één voor één je aandacht trekken. ’s Ochtends sluit je aan bij de yogales langs de rivier, om vervolgens een wandeling langs de rijstvelden te maken. Mocht de zon zich even niet laten zien, dan kun je altijd terecht in de wellness voor een massage.

Langer naar Bali of meer zien van Indonesië?

Deze rondreis boeken als onderdeel van je reis naar Indonesië? Dat kan! Bel voor meer informatie met TUI op 088-088 58 85 (lokaal tarief) of kom langs bij een TUI winkel in de buurt en vraag naar ‘Geheimen van Ubud – Telegraaf’.

Reisperiode

Februari 2018 t/m oktober 2018. Dagelijks vertrek

Prijs

Vanaf €999 per persoon

Inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam- Denpasar (Bali)

• 7 overnachtingen in hotel Sthala Ubud incl. ontbijt

• Engels sprekende gids en privéchauffeur

• Excursies en entreegelden volgens programma

Speciaal voor lezers van de Telegraaf

Gratis dagmenu in het hotel op de dag van aankomst

Niet inbegrepen

Bekijk de website tui.nl/telegraaf

Boekperiode

Aanbieding geldig op boekingen vóór 5 februari 2018

Boeken?

Ga naar www.tui.nl/telegraaf