1697001
Vrij
ExtraHet beste van De Telegraaf

Rum met chocola: alsof je de hemel inloopt

Chocoladedrank centraal

Van Bean to Bar, klinkt zo mooi, van boon naar reep, net zo lekker!

Van Bean to Bar, klinkt zo mooi, van boon naar reep, net zo lekker!

Twee dagen lang chocolade: zaterdag begint in de Amsterdamse Beurs van Berlage weer Chocoa. Met tientallen deelnemers uit de hele wereld. Thema dit keer is chocoladedrank. Oh mensen toch, dat kan zo heerlijk zijn!

Van Bean to Bar, klinkt zo mooi, van boon naar reep, net zo lekker!

Van Bean to Bar, klinkt zo mooi, van boon naar reep, net zo lekker!

Twee dagen lang chocolade: zaterdag begint in de Amsterdamse Beurs van Berlage weer Chocoa. Met tientallen deelnemers uit de hele wereld. Thema dit keer is chocoladedrank. Oh mensen toch, dat kan zo heerlijk zijn!

Verder lezen?

Maak een account aan en lees alle Telegraaf Extra-artikelen nu tijdelijk helemaal gratis.

Het is makkelijk en in 1 minuut geregeld!

Heb je al een account? Log hier dan in!