1732180
Reizen

Lezersaanbieding: 6-daagse reis naar Zweeds ijsparadijs

Idyllisch Lapland

Deze 6-daagse Lapland reis biedt u een onvergetelijke eerste indruk van dit schilderachtige wintergebied. Laat u betoveren door het noorderlicht, het ICEHOTEL en een hondensleetocht. Geniet van de prachtige winterse landschappen en kom vervolgens heerlijk bij in de sauna. Weet dat u deze reis niet gauw zult vergeten!

Programma

Dag 1 Amsterdam – Kiruna

U vliegt naar Kiruna in Zweeds Lapland en wordt naar Camp Ripan gebracht, waar u met een beetje geluk al het noorderlicht kunt zien. Tevens kunt u gebruikmaken van de spa; wat dacht u van een warmwaterbad midden in de sneeuw?

Dag 2 Kiruna

Vandaag mag u de dag zelf indelen. Breng een bezoek aan Kiruna, een jonge stad van iets meer dan 100 jaar, die verhuisd moet worden vanwege de uitbreidende ijzer/erts mijnindustrie. Of wat dacht u van een dagje skiën of een ervaring met de Sámi-cultuur?

Dag 3 Kiruna – Björkliden

U wordt van Camp Ripan naar Björkliden gebracht, vlakbij het Abisko National Park; een van de beste plekken ter wereld om het noorderlicht te aanschouwen. ’s Avonds wordt u meegenomen op een leerzame fotografietocht en kunt u het fraaie schouwspel vastleggen.

Dag 4 Björkliden

U kunt ’s ochtends kiezen tussen een hondenslee- of sneeuwscootertocht. Na deze bijzondere ervaring mag u de middag en avond naar eigen wens indelen.

Dag 5 Björkliden – Kiruna

Na het ontbijt wordt u naar het beroemde ICEHOTEL gebracht, waar u verblijft. Ga mee op een rondleiding en leer hoe dit wonderlijke bouwwerk jaarlijks weer wordt gemaakt. Ook kunt u diverse activiteiten reserveren.

Dag 6 Kiruna - Amsterdam

Vanuit Kiruna vliegt u weer terug naar Amsterdam.

Deze reis is gebaseerd op een lastminuteprijs die geldig is met vertrek vanaf 28 februari t/m 14 maart. De reis is op maat aan te passen.

Reissom: vanaf € 2.145,- per persoon

Inbegrepen

Vliegreis Amsterdam – Kiruna v.v.

Overnachtingen met ontbijt

Transfers

Evening Spa Eperience in Camp Ripan

Northern Lights Photography Evening

• Hondensleetocht of sneeuwscootertocht

Ice Sculpt Class

Niet inbegrepen

Overige maaltijden

Persoonlijke uitgaven

• Reis- en annuleringsverzekering

Fooien

• Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50,- per boeking

Administratiekosten € 25,- per boeking

Reserveren

telegraaf@experiencetravel.nl

Tel: 073-5482228