1788944
Vrij
ExtraHet beste van De Telegraaf

Restaurantrecensie Klaas

Dorps, Hollands, stoer

Onder het balkenplafond van restaurant Klaas is het altijd druk.

Onder het balkenplafond van restaurant Klaas is het altijd druk.

Uiensoep, kalfsragout, kaasfondue en saté: op het eerste oog een allegaartje van een bistrokaart uit de jaren zeventig. Tafelgenote kijkt bedenkelijk. Zitten we hier wel goed? vraagt ze zich af.

Onder het balkenplafond van restaurant Klaas is het altijd druk.

Onder het balkenplafond van restaurant Klaas is het altijd druk.

Uiensoep, kalfsragout, kaasfondue en saté: op het eerste oog een allegaartje van een bistrokaart uit de jaren zeventig. Tafelgenote kijkt bedenkelijk. Zitten we hier wel goed? vraagt ze zich af.

Verder lezen?

Maak een account aan en lees alle Telegraaf Extra-artikelen nu tijdelijk helemaal gratis.

Het is makkelijk en in 1 minuut geregeld!

Heb je al een account? Log hier dan in!