Nieuws/Vrij
ExtraHet beste van De Telegraaf

Restaurantrecensie Klein Hartenstein

Tweede luchtdoop

Modern en strak interieur met een groot buitenterras.

Modern en strak interieur met een groot buitenterras.

APA Arnhemse Persagentschap

We moeten naar Oosterbeek, want daar schijnt een topkok voor zichzelf te zijn begonnen en dat belooft normaal gesproken veel goeds. Als het je eigen zaak is, zet je immers een stapje extra.

Modern en strak interieur met een groot buitenterras.

Modern en strak interieur met een groot buitenterras.

APA Arnhemse Persagentschap

We moeten naar Oosterbeek, want daar schijnt een topkok voor zichzelf te zijn begonnen en dat belooft normaal gesproken veel goeds. Als het je eigen zaak is, zet je immers een stapje extra.

Verder lezen?

Maak een account aan en lees alle Telegraaf Extra-artikelen nu tijdelijk helemaal gratis.

Het is makkelijk en in 1 minuut geregeld!

Heb je al een account? Log hier dan in!