19862
Uitgaan

Clipprimeur nieuwe ‘Pastorale’ Monique Klemann en Sjors van der Panne

Ode aan Ramses en Liesbeth List

Monique Klemann

Monique Klemann

AMSTERDAM - Voor de 75e verjaardag van Liesbeth List morgen hebben Monique Klemann en Sjors van der Panne een wel heel bijzonder cadeau. Een nieuwe versie van Pastorale is een ode aan haar én Ramses Shaffy.

Monique Klemann

Monique Klemann

,,Liesbeth List zie ik als de moeder van alle zangers en zangeressen”, aldus Klemann, die met de single haar officiële Nederlandstalige debuut maakt. ,,Wij hebben haar lief en dit is ons cadeau voor haar verjaardag”, zegt Klemann over Pastorale, waarvan de clip vandaag exclusief bij De Telegraaf in première gaat.

Klemann en Van der Panne zijn geen onbekenden voor elkaar. Afgelopen zomer nog trad Klemann op bij zijn concert in het Vondelpark en daarnaast is ze special guest bij een aantal voorstellingen tijdens zijn theatertour.

,,Het is altijd leuk met Sjors en het is een eer om samen het beste Nederlandstalige lied ooit te zingen”, licht Klemann toe. ,,Voor mij is het een enorme inspiratie om meer in het Nederlands te gaan zingen. Pastorale is een mooi begin, mijn tweede EP zal helemaal in onze moedertaal zijn”, verklapt ze.