Nieuws/Vrij
ExtraHet beste van De Telegraaf

Restaurantrecensie Tollius

Eerlijk verwenadres

VRIJ Amersfoort, culinair Pieter Nijdam, rest. Tollius. Foto: Aldo Allessie Culinair Pieter Nijdam Rubriek: cul res Wanneer: za. 14 april om 20:00 uur Waar: Utrechtseweg 42, 3818 EM Amersfoort Restaurant: Tollius Setting foto 1: overzicht eetzaal vanuit hoek keuken in full swing, waarbij bediening met borden en flessen bewegend door beeld loopt en niemand in camera kijkt. Zo min mogelijk gasten en bediening op de voorgrond, voor zover mogelijk. Het gaat tenslotte om het interieur! Setting foto 2: chef Barry Hamstra in de keuken aan het werk (kijkt ook niet in camera). Svp geen foto van bordje opmaken, maar echte kookacties: fileren, bakken, braden, barbecueÎn, stoven, etc.

VRIJ Amersfoort, culinair Pieter Nijdam, rest. Tollius. Foto: Aldo Allessie Culinair Pieter Nijdam Rubriek: cul res Wanneer: za. 14 april om 20:00 uur Waar: Utrechtseweg 42, 3818 EM Amersfoort Restaurant: Tollius Setting foto 1: overzicht eetzaal vanuit hoek keuken in full swing, waarbij bediening met borden en flessen bewegend door beeld loopt en niemand in camera kijkt. Zo min mogelijk gasten en bediening op de voorgrond, voor zover mogelijk. Het gaat tenslotte om het interieur! Setting foto 2: chef Barry Hamstra in de keuken aan het werk (kijkt ook niet in camera). Svp geen foto van bordje opmaken, maar echte kookacties: fileren, bakken, braden, barbecueÎn, stoven, etc.

foto’s aldo ALLESSIE

Het San Sebastián van Nederland gaat misschien wat ver, maar Amersfoort is zeker een van ’s lands meest culinaire steden.

VRIJ Amersfoort, culinair Pieter Nijdam, rest. Tollius. Foto: Aldo Allessie Culinair Pieter Nijdam Rubriek: cul res Wanneer: za. 14 april om 20:00 uur Waar: Utrechtseweg 42, 3818 EM Amersfoort Restaurant: Tollius Setting foto 1: overzicht eetzaal vanuit hoek keuken in full swing, waarbij bediening met borden en flessen bewegend door beeld loopt en niemand in camera kijkt. Zo min mogelijk gasten en bediening op de voorgrond, voor zover mogelijk. Het gaat tenslotte om het interieur! Setting foto 2: chef Barry Hamstra in de keuken aan het werk (kijkt ook niet in camera). Svp geen foto van bordje opmaken, maar echte kookacties: fileren, bakken, braden, barbecueÎn, stoven, etc.

VRIJ Amersfoort, culinair Pieter Nijdam, rest. Tollius. Foto: Aldo Allessie Culinair Pieter Nijdam Rubriek: cul res Wanneer: za. 14 april om 20:00 uur Waar: Utrechtseweg 42, 3818 EM Amersfoort Restaurant: Tollius Setting foto 1: overzicht eetzaal vanuit hoek keuken in full swing, waarbij bediening met borden en flessen bewegend door beeld loopt en niemand in camera kijkt. Zo min mogelijk gasten en bediening op de voorgrond, voor zover mogelijk. Het gaat tenslotte om het interieur! Setting foto 2: chef Barry Hamstra in de keuken aan het werk (kijkt ook niet in camera). Svp geen foto van bordje opmaken, maar echte kookacties: fileren, bakken, braden, barbecueÎn, stoven, etc.

foto’s aldo ALLESSIE