Nieuws/Vrij
ExtraHet beste van De Telegraaf

Restaurantrecensie: Nolet’s Vistro

Niets boven ’natuur’

Eenvoudig interieur met visserstaferelen op de grof gestucte muren.

Eenvoudig interieur met visserstaferelen op de grof gestucte muren.

Rias Immink

De Oosterscheldekreeft is nu op z’n top. Officieel startte het seizoen op 29 maart, maar dat was eigenlijk veel te vroeg. De gepantserde delicatesse was toen nog in een vaste winterslaap.

Eenvoudig interieur met visserstaferelen op de grof gestucte muren.

Eenvoudig interieur met visserstaferelen op de grof gestucte muren.

Rias Immink

De Oosterscheldekreeft is nu op z’n top. Officieel startte het seizoen op 29 maart, maar dat was eigenlijk veel te vroeg. De gepantserde delicatesse was toen nog in een vaste winterslaap.

Verder lezen?

Maak een account aan en lees alle Telegraaf Extra-artikelen nu tijdelijk helemaal gratis.

Het is makkelijk en in 1 minuut geregeld!

Heb je al een account? Log hier dan in!

Bekijk meer van