Vrij/Reizen
2114750
Reizen

Lezersaanbieding

Verblijf als een vorst in Friesland

Een lezersaanbieding in stijl! Dineren in een restaurant met een Michelinster, ontwaken op een landgoed en een vers ontbijt dat aan tafel geserveerd wordt. Klinkt als sprookje, maar op Landgoed Lauswolt in Friesland is het werkelijkheid. Laat u verwennen…

Leeuwarden, culturele hoofdstad van Europa 2018

Ontdek de binnenstad van Leeuwarden tijdens een culinaire wandeling langs verschillende restaurants. Volg de route en ontvang bij iedere stop een heerlijke proeverij. Een leuke én lekkere manier om de stad te leren kennen. In 2018 is Leeuwarden culturele hoofdstad van Europa, wat inhoudt dat er het hele jaar activiteiten in de stad worden georganiseerd.

De Heeren van Harinxma

Laat u verrassen door prachtige composities op uw bord, door chef-de-cuisine Arjan Bisschop. Dit restaurant werd in 2015 bekroond met een Michelinster en maakt deze belofte elk jaar weer waar. Seizoensgebonden, veelal lokale en pure producten staan centraal in de menu’s van De Heeren van Harinxma. Een avond uit waar u nog lang over na zult praten.

Bilderberg Lauswolt*****

Op dit statige landgoed, in de adembenemende natuur van Friesland, zult u zich een aantal dagen als een vorst behandeld voelen. Het verse ontbijt wordt aan uw tafel geserveerd, u zwemt ontspannen een paar baantjes in de wellness en wandelt door de prachtig aangelegde tuin. Speelt u graag golf? Op de naastgelegen 18-holes golfbaan werkt u naar hartenlust aan uw handicap.

VRIJ Arrangement

Inclusief

• Overnachting in hotel Bilderberg Lauswolt

• Welkom met koffie of thee en Fries suikerbrood

• 4-gangendiner in De Heeren van Harinxma (1 Michelinster)

• Culinaire wandeling in Leeuwarden

• Gebruik van wellnessfaciliteiten in het hotel

PRIJS

Vanaf € 149,- p.p. incl. overnachting & 4-gangendiner

Exclusief

Zie onze website

Informatie en boeken

Kijk op kras.nl/LR83362 of bel Kras op 088 – 088 58 86.

Aanbieding geldig op boekingen voor 30 augustus en vertrek voor 31 december 2018. Let op: de culinaire wandeling kan elke week plaatsvinden van dinsdag tot zaterdag.