2196710
Reizen

2-daagse lezersaanbieding

Natuurschoon in Midden-Drenthe

Wie Drenthe zegt, zegt natuur. Maar geschiedenis is niet eens zo'n gekke tweede gedachte. Hunebedden, het pauperparadijs... En stil word je in de bossen rond het voormalige Kamp Westerbork.

Drenthe telt maar liefst drie Nationale Parken en de natuur daarbuiten doet daar absoluut niet voor onder. Buitenleven is waar het hier om draait. Wie vroeg het bos in gaat, spot met een beetje geluk dassen. Diep in de bossen van boswachterij Hooghalen ligt herinneringscentrum Westerbork.

‘k Heb de banden vol met wind

Met de fiets ligt de provincie aan de voeten, zeker vanaf het hotel in Westerbork. Trappend door het landschap wordt duidelijk dat Drenthe meer is dan natuur en de geschiedenis nog leeft. Tegenhanger van een bezoek aan Westerbork is een fietstocht naar museumdorp Orvelte: dwars door velden en bossen naar een dorp dat de sfeer ademt van weleer en barst van de leuke winkeltjes.

Hotel Ruyghe Venne

Het beste startpunt midden in de natuur voor fiets- en wandelroutes is viersterrenhotel Ruyghe Venne in Westerbork. Het personeel van het hotel heeft genoeg ideeën voor een dag in de buitenlucht.

De reuring van een gezellige stad is hier tussen Assen, Emmen en Hoogeveen ook altijd dichtbij. Een dag winkelen of fijn diner in één van de vele restaurants zijn een goede optie.

2-daags arrangement vanaf € 39,- p.p.

VRIJ arrangement inclusief

• Overnachting in hotel Ruyghe Venne

Verblijf o.b.v. logies en ontbijt

• Ticket Wersterbork inclusief transfer

Informatie en boeken

Kijk op kras.nl/LR55356 of bel Kras op 088 – 088 58 86.

Aanbieding geldig op boekingen voor 30 augustus en bij aankomsten voor 30 april 2019.