2257261
Reizen

Lezersaanbieding: opladen in Gelderland

Tussen Veluws zand en bos

Een verrassing is het vast niet: de meest bosrijke provincie van Nederland is Gelderland. Het Speulder- en Sprielderbos tussen Putten en Garderen is zelfs uitgeroepen tot het mooiste bos van Nederland. Wandelschoenen aan en gáán!

Hollandse Meesters

Het gezellige Garderen, op loopafstand van het hotel, is deze zomer voor de tiende keer het middelpunt van het Zandsculpturenfestijn. Van De Nachtwacht tot Het Melkmeisje: alle grote Hollandse Meesters uit de Gouden Eeuw zijn tot in de kleinste details uit zand gesneden. Er wordt uren en uren geschaafd, gekeken, nog een keer geschaafd, gesneden tot het laatste korreltje op de juiste plek ligt en het sculptuur klaar is.

Spookachtig mooi bos

Wie in Garderen logeert, slaapt in Nederlands mooiste bos. De kromme en in wonderlijke bochten gegroeide bomen zijn een paradijs voor veel vogels, wilde zwijnen, herten en zelfs dassen. In de nevel lijken de stammen te bewegen. Tel daar een spannend verhaal over het Solse Gat en spokende monniken bij op en je hebt een spookachtige mooie vakantie. En dat terwijl Garderen zo’n lieflijk Veluws vakantiedorp is…

Bilderberg Résidence Groot Heideborgh

Midden op de Veluwe geniet u van rust en natuur bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh. En ook van de warme gastvrijheid: het hotel in Garderen doet er alles aan om te zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Met comfortabele kamers, zwembad en eigen wellnesscentrum, een fijne keuken en heerlijk Grand Café is dat natuurlijk zo geregeld.

2-daags arrangement vanaf € 65 p.p.

VRIJ-arrangement inclusief

• Verblijf in Bilderberg Résidence Groot Heideborgh in Garderen o.b.v. logies en ontbijt

• Entree tot het Zandsculpturen festival Hollandse Meesters in Garderen t.w.v. € 9,50 (gesloten op zondag)

Informatie en boeken

Kijk op kras.nl/LR83363

of bel Kras op 088 – 088 58 86.

Een overzicht van alle provincie-arrangementen vindt u op kras.nl/provincie

Reisperiode

Aanbieding geldig op boekingen voor 31 augustus en bij aankomsten voor 27 oktober 2018.