2297799
Reizen

2-daags arrangement vanaf € 99 p.p.

Lezersaanbieding: Utrecht en zijn rijke verleden

Mysterieuze stegen, prachtige hofjes, het Domplein: in Utrecht wacht een bruisende stad vol geschiedenis. En of je nu één keer of honderd keer bent geweest, de Domstad verveelt nooit. Barstensvol musea, leuke kroegen, hippe boetieks en met verscholen groen heb je hier genoeg te kiezen.

Als je op stedentrip in het buitenland bent, vink je in hoog tempo veel monumenten, kerken en musea van je lijst met bezienswaardigheden af. Maar ook dichtbij huis kun je een druk programma hebben tijdens je stedentrip. Want slingerend over de Oudegracht in Utrecht, kom je verrassend veel pareltjes tegen... En als je op de fiets stapt, sta je binnen een half uur tussen burchten, forten en kastelen.

Logeren in historie

Wie heeft opgelet tijdens de geschiedenisles, kent het rijke verleden van Utrecht. Een stadswandeling is een beetje als lopen door een openluchtmuseum. Je wandelt langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie, vergaapt je aan de architectuur van Rietveld, borrelt in een deftig stadskasteel of stapt de wereld van Dick Bruna binnen. En het hotel waar je ’s avonds slaapt, ademt diezelfde historie.

Hotelinformatie

Een veertiende-eeuws klooster, hartje Utrecht. Ooit was Grand Hotel Karel V het thuis van middeleeuwse ridders, priesters en keizers. Vandaag de dag is het een van de meest verrassende plekken van de stad. Betreed dit monument, gelegen rondom een inspirerende binnentuin. Dwaal door de verhalen, ontspan in de spa en geniet van sprankelende gastronomie aan de voet van de Domtoren.

2-daags arrangement vanaf € 99 p.p.

VRIJ-arrangement inclusief

• Verblijf in vijfsterrenhotel Grand Hotel Karel V

• uitgebreid ontbijtbuffet en à la carte ontbijt

• Wellness met sauna, jetstream bad, stoombad, solarium & fitness

• Gebruik fietsen

• Informatiepakket over Utrecht

• Parkeren op het hotel terrein

• 100% Utrecht boekje

Informatie en boeken

Kijk op kras.nl/LR83385 of bel Kras 088 – 088 58 86

Aanbieding geldig op boekingen voor 31 augustus en bij aankomsten voor 23 december 2018.

Een overzicht van alle provincies vindt u op kras.nl/provincie