Nieuws/Vrij
2310633
Vrij

WIN: tickets voorpremière TEEN TITANS GO! TO THE MOVIES

Een uitje voor het hele gezin! VRIJ mag 44 x 4 kaarten weggeven voor de exclusieve voorpremière van de actie-animatie familiefilm TEEN TITANS GO! TO THE MOVIES op 1 augustus in Pathé Arena in Amsterdam.

De voorpremière van de Nederlands gesproken film is een samenwerking tussen Cartoon Network en Warner Bros. en vindt plaats in Pathé Arena in Amsterdam op woensdagmiddag 1 augustus. Kans maken op kaarten? Geef antwoord op onderstaande vraag over een van de Teen Titans-personages en mail je antwoord naar: info@mediatornado.nl o.v.v. Teen Titans Go.

PRIJSVRAAG:

Ze is beroemd om meer dan alleen haar lasso's en armbanden. Hoe heet deze Justice League Superheld?

Winnaars krijgen dinsdag 24 juli bericht.

De bioscoopfilm TEEN TITANS GO! TO THE MOVIES volgt onze egocentrische, satirische superhelden in hun eerste speelfilm-extravaganza. Een frisse, vrolijke en slimme kinderfilm, met een knipoog naar het superheldengenre en vol muzikale hits. De stemmencast bestaat uit onder anderen Bart Fennis, Nathan van der Horst, Peggy Vrijens en Charly Luske.

De Warner Bros. film TEEN TITANS GO! TO THE MOVIES draait vanaf 4 augustus in de bioscoop.

Meer info: teentitansgofilm.nl

Het verhaal:

Volgens de Teen Titans lijkt het erop dat alle grote superhelden een eigen film hebben, behalve zij! Leider Robin is vastberaden om hier verandering in te brengen. Zij behoren gezien te worden als sterren en niet langer als side-kicks. Konden ze de meest gewilde Hollywood-regisseur maar geïnteresseerd krijgen in hen... Met een paar waanzinnige ideeën en een eigen lijflied vertrekken de Teen Titans naar Tinsel Town, om hun droom te verwezenlijken. Maar wanneer een echte superschurk de groep drastisch misleid in zijn krankzinnige poging de macht op aarde over te nemen, gaat het helemaal mis. Het team merkt dat ze hun vriendschap en vechtlust verliezen, waardoor het lot van de Teen Titans op het spel komt te staan.