Vrij/Reizen
2323882
Reizen

Lezersaanbieding: 3-daags arrangement vanaf € 99,- p.p.

Het mooiste van Brabant

Het leven is mooi in het Brabantse land. Voor bourgondiërs met al die kroegen en restaurants. Voor natuurliefhebbers met de Peel, de Kempen en de Meijerij. En natuurlijk als provincie met Nederlands leukste pretpark in huis.

Wie van het goede leven houdt, gaat naar Brabant. In deze provincie vind je alles om even op adem te komen. Brabant barst van gezelligheid met festivals en evenementen. De laatste outfits shop je in Tilburg, bourgondische gezelligheid staat op iedere menukaart, Dutch design is hier uitgevonden en de python gaat iedere dag over de kop. Je vergeet dat je hier ook gewoon gezonde buitenlucht op kan snuiven.

Het Brabantse leven

Vanuit je hotel bijvoorbeeld. De La Trappe-fietsroute stuurt je langs de mooiste plekjes van Oirschot, Oisterwijk en Hilvarenbeek. Want die abdij waar het bekende monnikenbier vandaan komt, ligt in een prachtige landelijke omgeving. De pedalen op dus en als de benen zwaar voelen liggen er 65 (!) cafés op de route.

Hotel informatie

Tussen de bossen én vlakbij Tilburg ligt hotel de Duiventros. Een comfortabel hotel voor wie het Brabantse land beter wil leren kennen. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een fietstocht, een dagje Efteling, Beekse Bergen en een uitstapje naar het trappistenklooster. Met prettige kamers en een fijn restaurant, je Brabants thuis.

3-daags arrangement vanaf € 99,- p.p.

VRIJ-arrangement inclusief

• Verblijf in hotel De Druiventros in Berkel-Enschot (logies/ontbijt)

• La Trappe-arrangement: twee 3-gangenmenu’s, aperitief met La Trappe-bitterballen, bezoek aan La Trappe-brouwerij en de La Trappe fietsroute

Informatie en boeken

Kijk op kras.nl/LR53991

of bel Kras op 088 – 088 58 86.

Een overzicht van alle arrangementen vindt u op kras.nl/provincie

Aanbieding geldig op boekingen voor 31 aug en aankomsten voor 31 dec 2018.