Nieuws/Vrij

Zes dagen Moskou en Sint-Petersburg €1175,- p.p.

Lezersaanbieding: ga mee op Russische tijdreis met Pieter Waterdrinker

123rf

Ga mee op reis door het boeiende Rusland! Tijdens diverse lezingen neemt Pieter Waterdrinker u mee in de Russische tijdmachine. Onze correspondent/romanschrijver heeft er de afgelopen twintig jaar alle grote gebeurtenissen voor De Telegraaf verslagen. Zijn diepe liefde voor Rusland deelt hij graag met onze lezers tijdens deze bijzondere stedenreis.

123rf

Dag 1 Amsterdam-Moskou

Na aankomst een verkenning van Moskou. De moderne flats en oude stadsvilla’s, lanen en boulevards, Moscow City en de middeleeuwse burcht van de tsaren: in deze stad aan afwisseling geen gebrek. Na het inchecken de inleidende lezing van Pieter Waterdrinker.

Dag 2 Moskou

Vanochtend bezoek aan de zetel van de tsaren – de middeleeuwse vesting het Kremlin, met de ooit belangrijkste kathedralen des lands. De middag is ter eigen invulling of u brengt een facultatief bezoek aan de 500-jarige kloosterstad Sergiëv Posad.

Dag 3 Moskou-Sint-Petersburg

’s Ochtends een excursie in de Moskouse ondergrondse. Een van de mooiste ter wereld, met kristal, marmer en mozaïek gedecoreerde stations. ’s Middags per sneltrein naar Sint-Petersburg. Na aankomst een stadsverkenning, onderweg naar het hotel. ’s Avonds lezing door Pieter Waterdrinker.

Dag 4 Sint-Petersburg

’s Ochtends oriëntatie in Sint-Petersburg, stad van paleizen, musea en bruggen. Route langs de oude haven, de Petrus & Paulusvesting en Nevsky Prospekt. Middag ter eigen invulling of voor facultatief uitstapje naar de zomerresidentie van Paul I paleis Pavlovsk. ’s Avonds heeft u de optie voor een opera- of balletvoorstelling.

Dag 5 Sint-Petersburg

’s Ochtends per metro naar het Winterpaleis, de tsarenresidentie die wereldmuseum de Hermitage herbergt. De rondleiding gaat langs gala- en audiëntiezalen, hoogtepunten van de collectie schilderkunst, waaronder een aantal Rembrandts. Middag ter eigen besteding. ’s Avonds facultatief naar een concert.

Dag 6 Sint-Petersburg-Amsterdam

De laatste ochtend in Sint-Petersburg bezoekt u het Russisch Museum met een collectie van de Russische iconen en de Russische avant-garde. Na de afsluitende lezing van Pieter Waterdrinker vliegt u naar Amsterdam.

Inclusief

• KLM-vlucht Amsterdam-Moskou en St. Petersburg-Amsterdam

Vervoer volgens programma per bus met airco en metro

Moskou- St.Petersburg per dagtrein

• Verblijf in ***/**** hotels o.b.v. logies/ontbijt en twee diners

Nederlandssprekende reisleiding

Boek van Pieter Waterdrinker (per reservering)

Exclusief

Lunch & diner

Persoonlijke uitgaven

Facultatieve onderdelen

• Reis- en annuleringsverzekering

Visum

Eenpersoonstoeslag €145

Reserveren

tel. 020-4204482 of telegraaf@marcopoloreizen.nl

Bekijk meer van