Vrij/Culinair

Zo maak je de perfecte herfstcocktail

EMDE BOAS, MICHAEL VAN

Tijd voor een lekker herfstdrankje. We hebben Robert Schinkel gevraagd om een herfstcocktail voor ons te maken. Dat doet hij graag. Hieronder het recept voor zijn Autumn Leaf.

EMDE BOAS, MICHAEL VAN

Ingrediënten

50 ml Pekoe Earl Grey,

75 ml Fevertree Clementine & Cinnamon tonic,

75 ml Fevertree Smoky Ginger Ale,

zest van 1 sinaasappel,

1 stukje gebroken kaneelstok.

Bereiding:

Doe de eerste drie ingrediënten in een met ijsblokjes gevuld whiskyglas en roer kort. Knijp de sinaasappelzest uit boven het glas, geef er een korte draai aan en leg deze op het drankje. Steek het stukje kaneel aan en leg deze rokend op de sinaasappelschil. Serveer liefst op een donkerrood herfstblad.

Bekijk meer van