Nieuws/Vrij

Travel hack

Telefoon opladen via televisie

Sommigen werken met inpaklijstjes, anderen reizen zo veel dat ze blind inpakken, maar het is bij ons allemaal wel een keer voorgekomen dat we iets vergeten in te pakken. Dit kan iets heel essentieels zijn zoals je paspoort, of iets alledaags als je tandenborstel. Ook telefoonaccessoires kunnen makkelijk over het hoofd gezien worden...

We kunnen ons best voorstellen dat je in alle inpakchaos wél de oplaadkabel van je telefoon meeneemt (die je bijvoorbeeld vaak in combinatie met je laptop gebruikt), maar dat je de stekker thuis in je stopcontact laat zitten. Of dat je geen reisstekker bij je hebt.

Mocht je in een hotel met een enigszins moderne tv op je kamer verblijven dan kan deze travel hack goed van pas komen! Vaak zit er een USB-poort in televisies, die je kunt gebruiken om je oplaadkabel in te pluggen.

Misschien een voor de hand liggende tip, maar je moet er maar opkomen als je in de stress schiet... En als je je hele oplaadkabel thuis bent vergeten raden we je aan, voordat je naar een winkel rent, eerst even langs de receptie te lopen. In de meeste hotels hebben ze namelijk bakken vol gevonden voorwerpen en de kans is groot dat daar een paar kabeltjes tussen zit.

Bron: Vlucht-Vertraagd

Eerder geschreven Travel hacks

TravelHack #1 Zoek incognito

TravelHack #2 Snel door de controles op de luchthaven

TravelHack #3 Zo krijg je een upgrade in een hotel

TravelHack #4 Boek twee enkele tickets

TravelHack #6: Boek je tickets dinsdag rond middernacht

TravelHack #7: Boek je tickets 171 dagen voor vertrek

TravelHack #8: Boek je vliegtickets niet op vrijdag

TravelHack #9: Tickets boeken voor een groep

TravelHack #10: Welk toilet is het schoonst

TravelHack #11: Kies de linkerrij voor inchecken

TravelHack #12 Autoverzekering op vakantieadres vaak overnodig