Nieuws/Vrij
396922
Vrij

Jon Bon Jovi gedwongen in duet op bruiloft

VIDEO - Jon Bon Jovi dacht te kunnen genieten van een bruiloft, maar werd onder druk gezet om een nummertje met de band mee te zingen.

Zangeres Lourdes Valentin had de zanger al snel gesignaleerd onder de bruiloftsgasten en zetten speciaal het nummer Livin on a Prayer in, tot groot ongemak van Bon Jovi. De camera wist hem snel te vinden terwijl hij onder druk werd gezet om mee te zingen.

De ongemakkelijke bruiloftsbeelden werden ook nog eens online gezet. Daarop is te zien dat Jon Bon Jovi de zangeres nog probeert af te wimpelen, maar nadat ze werkelijk naast de zanger komt staan en de camera op hem wordt gericht, is er geen weg terug voor Bon Jovi.

Valentin had de zanger voorafgaand aan de bruiloft al gevraagd samen een nummer te doen, maar dat had de zanger vriendelijk afgewezen. Bon Jovi wilde gewoon ongestoord genieten van het het feestje, maar dat liet de zangeres niet gebeuren.

Net als de zangeres, was ook het bruidspaar verrast toen de zanger toch de microfoon greep. De bruid pinkte een traantje weg na het opgelaten duet.