Nieuws/Vrij
397386
Vrij

Spice Girls vieren jubileum met z’n drieën

VIDEO- Het is vandaag twintig jaar geleden dat de Spice Girls een hun mega hit Wannabe de wereld in slingerde. De leden van de populairste meidenband ooit konden het niet opbrengen om hun 20-jarig jubileum samen te vieren. Mel B, Emma en Geri vierden hun verjaardag uitgebreid terwijl ’Posh’ Victoria en Mel C de grote afwezigen waren op het feestje.

Mel B, Emma en Geri plaatsten vrijdagmiddag beelden op social media waaruit blijkt dat ze hun verjaardag met z’n drieën hebben gevierd. De afwezigheid van Victoria Beckham (Posh) en Melanie Jayne Chisholm (Mel C) doen de geruchten dat de leden aankomend jaar weer samen op tour gaan teniet.

In de video bedanken de drie leden hun fans voor alle steun. „Gedurende twintig jaar hebben jullie altijd achter ons gestaan”, zegt Geri. De drie geven aan het einde van de boodschap nog een subtiele hint. „We hope to tell you soon what you guys want, what you guys really really want.” Fans vragen zich op social media massaal af of dit betekent dat ze weer op tour gaan.

Er wordt al jaren gesproken over een reünie, maar steeds zijn er andere redenen waarom de dames niet weer op het podium verschijnen. Volgens een van de laatste geruchten zouden de vier andere Spice Girls eerst een vervanger willen vinden voor Victoria Beckham. Posh Spice zou niets meer voelen voor een reünie. Maar het lijkt erop dat Sporty Spice ook niet meer meedoet. Wel plaatste Victoria Beckham donderdag een nieuwe versie van de Wannabe videoclip op haar Facebook pagina, waarin vrouwen over de hele wereld opkomen voor gelijke rechten. De video werd binnen twee dagen al meer dan 45 miljoen keer bekeken.

Love a fringed jacket! #wannabe #specialplaces

A video posted by emmaleebunton (@emmaleebunton) on Jul 5, 2016 at 12:47pm PDT Love my girls! #20years #wannabe crying happy tears.

A photo posted by emmaleebunton (@emmaleebunton) on Jul 7, 2016 at 11:39pm PDT