407574
Vrij

Borsato reageert op einde SKY

“Naar oorzaak valt slechts te gissen”

Marco Borsato heeft op Instagram gereageerd op de voortijdige stop van de musical waar hij, John Ewbank en Robin de Levita jaren aan werkten.

“Eind juni zal de laatste voorstelling van SKY de Musical plaatsvinden in Theater Amsterdam. Ik kan alleen maar zeggen dat ik dankbaar ben naar de fantastische cast en crew die keer op keer zichzelf overtroffen. Ook het publiek wat onverdeeld enthousiast was en SKY zo gewaardeerd heeft ben ik dankbaar”, schrijft Marco.

Waarom de kaartverkoop dan toch zo tegenviel, is voor de zanger dan ook onbegrijpelijk. Hij vervolgt: “De tegenvallende bezoekersaantallen kun je niet negeren en naar de oorzaak slechts gissen. We vonden het belangrijk en eerlijk naar alle betrokkenen om tijdig aan te geven dat het doek voor SKY binnenkort valt.”

Ondanks de grote teleurstelling die de voortijdige stop ongetwijfeld teweeg heeft gebracht, weet Borsato er toch een positieve draai aan te geven: “Heel heel jammer, maar ik heb enorm van dit avontuur genoten en ben ontzettend trots op wat we hebben neergezet!! Cast & crew, bedankt voor jullie vertrouwen en dit onvergetelijke artistieke spektakel!”