448691
Vrij

'Zwangere' Beyoncé weigert stunts

FOTO'S- Beyoncé die normaal tot het uiterste gaat om zich van andere artiesten te onderscheiden, heeft voor haar nieuwste videoclip opvallend genoeg een dubbelganger ingehuurd voor haar stunts.

De geruchten dat ze in verwachting is van haar tweede kind, laaien hierdoor weer flink op.

Beyoncé is afgelopen weekend op de gevoelige plaat vastgelegd tijdens de opnames van haar nieuwe videoclip in Los Angeles. De 34-jarige zangeres had het volgens insiders tegen de Daily Mail erg moeilijk. Zo zou ze gedurende de dag misselijk en moe zijn geweest.

Wat het meest op viel op de set was dat het liefje van Jay-Z een stuntvrouw had ingehuurd om haar stunts over te nemen. Zo moest de dubbelganger bijvoorbeeld van een gebouw afspringen. 

Volgens de bronnen zou de veeleisende Beyoncé dit normaliter zonder enige twijfel zelf hebben gedaan. Voor een vrouw die van bungeejumpen houdt en voor plezier tijdens haar tour in Nieuw-Zeeland van een 192 meter hoge toren durfde te springen, zou de stunt die ze zaterdag weigerde te doen een eitje moeten zijn.

Ook haar zeer losse en allesbedekende videoclip-outfit (capuchon trui en lange rok) zou een reden zijn geweest voor meer roddels.

Al weken gaan er geruchten dat de ster in verwachting zou zijn van een broertje of zusje van Blue Ivy. Zo werd ze op de avond voor de uitreiking van de Golden Globes in West Hollywood gefotografeerd in een oversized jas en met haar armen over haar buik geslagen. Een paar uur eerder die dag droeg de superster een iets strakkere trui, waarin duidelijk een kleine bolling te zien was.