448730
Vrij

Jan Smit bij The Voice finale

Waylon, Douwe Bob en Jan Smit zijn vrijdag van de partij bij de ontknoping van het zesde seizoen van The Voice of Holland.

De vier finalisten van The Voice of Holland zingen in de finale een moppie met bekende Nederlandse artiesten. Dat maakte RTL woensdag bekend.

Waylon gaat in duet met Dave, de rocker uit team Sanne. Jan Smit klimt het podium op naast Brace, die de overwinning in de wacht probeert te slepen voor zijn vriend Ali B. Publieksfavoriet Jennie Lena, die wordt gecoacht door Anouk, zingt met Douwe Bob.

Maan gaat in duet met haar coach Marco Borsato. Voor Borsato is het de laatste keer dat hij als coach te zien is in The Voice of Holland. De zanger heeft het volgend jaar te druk voor de talentenjacht. Borsato is wel te zien in het nieuwe seizoen van The Voice Kids.

Voor de finale van The Voice of Holland komen ook internationale artiesten naar Hilversum. De Amerikaanse zanger Mike Posner brengt zijn hit I Took A Pill In Ibiza ten gehore. De Engelse zangeres Fleur East zingt haar nummer Sax.