Nieuws/Vrij

Thuis op Zondag goed van start

Thuis op zondag kan nog niet tippen aan Life 4 You, maar het nieuwe zondagmiddagprogramma van SBS6 trok al 442.000 kijkers.

De show met Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg springt in het gat dat is ontstaan na het einde van Carlo & Irene: Life 4 You op RTL 4. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek. SBS6 trok doorgaans weinig kijkers op de zondagmiddag.

Carlo Boszhard en Irene Moors zwaaiden in mei af met ruim 1,2 miljoen kijkers. Daarmee was het slot van Life 4 You de op een na best bekeken aflevering van het programma. De weken voor de allerlaatste aflevering trokken Boszhard en Moors rond een half miljoen kijkers.

Primetime was NPO 1 zondag de grote winnaar met Heel Holland bakt en Een tegen honderd. De bakshow van Omroep MAX trok 2,2 miljoen kijkers, de quiz van KRO-NCRV was goed voor 2,1 miljoen kijkers.

Het best bekeken programma van de zondagavond was Studio sport eredivisie, dat bijna 2,7 miljoen kijkers trok. Het achtuurjournaal volgt met ruim 2,6 miljoen kijkers.

Lees meer over