Vrouw/Opgebiecht
1000678733
Opgebiecht

Opgebiecht

’Hij lijkt wel seksverslaafd’

In deze rubriek kun je anoniem je geheim delen. Deze week vertelt een vrouw dat haar man seksverslaafd is.

Ideale man

Ze vond haar droomman via Tinder. Best bijzonder. Net als zijn enorme libido, merkt ze al snel. Hoe gaat ze dit drukke seksleven volhouden?

„Hij leek te leuk om waar te zijn. Een lot uit de loterij, deze Tinder-match. Knap om te zien met zijn donkere krullen en blauwe ogen. Een goede baan, geen lastige ex en net als ik een kinderwens. Dus het was na een paar dates helemaal ’aan’ en ik was apetrots dat deze man mij uit alle Tinder-dames had uitgekozen. Mijn ouders en vriendinnen vonden hem ook leuk, dus ik dacht dat ik mijn ware Jacob had gevonden.

Het viel me wel op dat hij gek op seks was en het liefst de hele dag met mij in bed wilde liggen, maar ach, dat schreef ik toe aan de prille verliefdheid. Ik vond zijn lijf prachtig en wilde hem ook voortdurend vasthouden, knuffelen en zoenen. En dus zei ik ja toen hij na een half jaar voorstelde om bij hem in te trekken en zegde de huur van mijn huis op. Maar wat ik me nooit heb gerealiseerd, is dat dit voor hem een vrijbrief zou zijn om de hele dag seks te willen hebben. Als we ’s morgens wakker worden, kruipt-ie het liefst meteen op me. Ga ik douchen, dan komt hij erbij staan. Zit ik op mijn werk, dan appt hij dubbelzinnige teksten en stuurt sexy foto’s van zichzelf.

’s Avonds op de bank zit hij voortdurend aan me en neemt me het liefst ter plekke in de woonkamer. Hij denkt de hele dag aan seks, praat de hele dag over seks en wil minimaal één keer per dag vrijen, maar het liefst vaker.

Blauwe ballen

Ik merk dat ik van de weeromstuit steeds minder zin in hem krijg. Ik word helemaal gek van zijn gefriemel en gepluk. Ik wil ook weleens samen een serie kijken zonder dat mijn borsten worden aangeraakt. Of naast hem in slaap vallen na alleen een knuffel.

Maar hij heeft gewoon een hoge seksdrive, zegt hij. Bovendien is hij zo gek op mij dat hij niet van me af kan blijven. Dat is dan wel weer lief. Maar wat ik minder lief vind, is dat hij niet wil luisteren als ik zeg dat ik moe ben of gewoon een keer niet wil. Hij voelt zich dan heel erg afgewezen en klaagt over ’blauwe ballen’; het doet volgens hem daadwerkelijk fysiek pijn als we niet kunnen vrijen als hij daar wel behoefte aan heeft. Ik betrap mezelf erop dat ik hem steeds vaker zijn zin geef om er gewoon maar vanaf te zijn. Niet ideaal, dat weet ik ook wel.

Te hoog libido

Inmiddels heb ik bijna spijt van het feit dat ik mijn eigen huis zo snel heb opgezegd. Ik wou dat ik nog een plek voor mezelf had, waar niet de hele dag een opdringerige man achter me aanzit. Als ik mijn vriend wat minder vaak zou zien, komt het verlangen naar hem vanzelf wel weer terug, denk ik. Want ik ben heus wel gek op hem. Hij is hartstikke lief voor me en we doen heel leuke dingen samen. Hij kookt voor me, koopt cadeautjes (wel vaak lingerie) en we hebben ook heus goede gesprekken. Het is een heel intelligente man en we hebben dezelfde humor.

Mijn vriendinnen vinden ons het ideale stel. Ze weten niet precies hoe de vork in de steel zit, maar ik heb weleens losgelaten dat we een nogal actief seksleven hebben. Daar reageerden ze zelfs een beetje jaloers op. ’Wacht maar tot jullie langer samen zijn, dan blijft er niks van over,’ grapten ze. Nou, ik kan me daar eigenlijk best op verheugen. Ik word helemaal gek van zijn libido. Hij zegt dat ik blij moet zijn dat hij zo naar mij verlangt, ik denk dat hij een serieuze seksverslaving heeft. Maar ja, maak dat maar eens bespreekbaar. Binnenkort wil hij met me op vakantie. Een week lang elke dag samen… Ik weet nu al dat we weinig van het strand gaan zien, als het aan hem ligt.”

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.