Nieuws/Vrouw
1009158927
Vrouw

Deze maand nieuw op HBO, Netflix en Videoland

Vrouw in de zapstand

Vrouw in de zapstand

Film- en serieliefhebbers opgelet! Er is online weer een nieuwe lading kijkvoer. Zowel op Netflix als op Ziggo en Videoland kun je bingen tot je erbij neervalt. En wij hebben de krenten alvast voor je uit de pap gevist. Ready, set... kijken maar!

Vrouw in de zapstand

Vrouw in de zapstand

Netflix

Mindhunter, seizoen 2, 16 augustus

Het ontging vrijwel niemand toen het allereerste seizoen van Mindhunter vorig jaar op Netflix verscheen. Op IMDb (en ook als je het ons vraagt) krijgt de serie een welverdiende 8,5 en ook seizoen 2 (vanaf 16 augustus op Netflix) belooft nét zo veel spanning en sensatie. Wederom duiken de twee FBI-agenten Holden Ford (Jonathan Groff) en Bill Tench (Holt McCallany) in het hoofd van de meest gewelddadige seriemoordenaars, om dit soort criminelen in de toekomst een stapje voor te zijn. Ga er maar weer lekker voor zitten!

Otherhood (film), 2 augustus

Kan een moeder nog een roadtrip maken? Ja hoor, prima! De drie al wat oudere moeders, en tevens BFF’s, in deze film bewijzen dat je prima huis en haard kunt achterlaten en in de auto kunt springen om je volwassen zonen in New York op te zoeken. Ze voelen zich namelijk door hen in de steek gelaten op Moederdag. Klein detail: de mannen weten niet dat hun moeder naar hen onderweg is.

Alles ist gut (film)

Deze Duitse film uit 2018 staat al eventjes op Netflix, maar we vinden dat we hem moesten tippen in dit lijstje. VROUW-hoofdredacteur Marieke 't Hart keek ‘m vorige week en moest er echt even van bijkomen, zo heftig vond ze de film. Het verhaal gaat over Janne, die ongewild met de zwager van haar nieuwe baas naar bed gaat. Ze verbergt het incident en gaat door alsof er niets is gebeurd. Maar haar zwijgen heeft consequenties. En niet alleen voor de liefde die ze voelt voor haar vriend Piet...

Videoland

John Wick: Chapter 2 (film), 9 augustus

Zin in een avondje actie, misdaad en Keanu Reeves (yes, please), dan zit je met de John Wick-films gebakken. Chapter 3 is nu te zien in de bioscoop, dus dit is het perfecte moment om je voor te bereiden met deel 2 en wellicht ook nog deel 1. John Wick is een legendarische huurmoordenaar die wordt gedwongen terug te keren uit zijn pensioen. Een voormalig medewerker probeert een schimmige, internationale moordenaarsbende te pakken te krijgen. Vanwege een gezworen eed om hem te helpen reist John af naar Rome, waar hij het moet opnemen tegen de meest gevaarlijke moordenaars van de wereld.

Mean Girls (film), 14 augustus

Handen omhoog als je in 2004 (inderdaad, vijftien jaar geleden) tot in den treure naar Mean Girls hebt gekeken. Je kunt weer helemaal terug naar toen, want Videoland is zo lief om de film aan het assortiment toe te voegen: vanaf 14 augustus zijn Lindsay Lohan en Rachel McAdams all yours.

The Girl With the Dragon Tattoo (film), 16 augustus

Als je de film nog nooit gezien hebt, heb je het boek wellicht versleten. The Girl With the Dragon Tattoo is de verfilming van het eerste deel van de razend spannende Millennium-trilogie Mannen die vrouwen haten, waarin Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander op zoek gaan naar antwoorden op de vragen van een duistere verdwijning in een dito familie. Wil je niet missen, ook als je het verhaal al kent!

Ziggo Movies & Series

The New Nurses, seizoen 1, vanaf vandaag te zien

Een heerlijke Deense medische serie die zich afspeelt in de jaren vijftig, precies goed voor een regenachtige dag op de camping of een lome avond thuis. Erik en Anna behoren tot de eerste studenten die naar een gemengde verpleegkundige school gaan. Want door het gebrek aan goed opgeleide verpleegkundigen heeft de Deense overheid besloten dat het als test is toegestaan dat mannen werken als verpleegkundige. Iedereen praat over de mooie beelden, kostuums en de belichting. Reden genoeg om te kijken!

Take Two, seizoen 1, 26 augustus

Sam Swift (Rachel Bilson), ooit de ster in een politieserie, belandde in een afkickkliniek, waardoor haar carrière op een waakvlammetje kwam te staan. Nu ze uit de kliniek is ontslagen, is ze vastberaden om weer aan de slag te gaan als actrice. Ze bereidt zich voor op haar nieuwe rol door privédetective Eddie (Eddie Cibrian) te schaduwen. En dan krijgt het verhaal een bijzondere wending…

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.