Vrouw/Praat Mee
1013891177
Praat Mee

'Mijn huwelijksdag viel uiterst ongelegen'

Bruidspaar

Bruidspaar

Een datum prikken voor een dag waarop je hoopt dat er veel mensen komen, is al een hoofdbreker op zich. Zeker als het gaat om zoiets belangrijks als De Grote Dag die je ver vooruit moet plannen. En dan is het ook nog zo dat in de vele maanden die na het datum prikken volgen er nog van alles kan gebeuren. En dat idee kan het stressniveau behoorlijk doen stijgen...

Bruidspaar

Bruidspaar

Neem nou Sven en Eveline. Op Telegraaf VNDG vertellen zij dat hun bruiloft gepland staat op woensdag 24 mei; dé dag dat Ajax de Europa League-finale speelt. "We hebben al wat afzeggingen", vertellen ze.

Noodweer

En dat gold natuurlijk ook voor stellen die in het huwelijksbootje stapten tijdens de kampioenswedstrijd van Feyenoord. Maar ook als er plotseling een overlijden plaatsvindt, je er achterkomt dat vanwege aangekondigd noodweer jouw dag letterlijk in het water zal vallen of jij of je aanstaande fysiek is getroffen kan dat je huwelijksdag behoorlijk anders doen verlopen.

Praat mee

Viel jouw huwelijksdag ook op een ongelegen moment? En wat deed je toen? Liet jij de belangrijkste dag van je leven ook gewoon doorgaan, net als Ajax-fan Sven en Eveline morgen? Of koos jij ervoor om de datum te verzetten? Praat mee!

Jij op VROUW.nl

Was er ook iets bijzonder met of op jouw huwelijksdag? En wil je daarover vertellen?

Dan kan dat hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.