1013964
Vrouw

TV-TIP VAN DE DAG: Wie is de mol?

Trossen los in Hong Kong

In Wie is de Mol? zoeken BN'ers naar de saboteur in hun midden. Tijdens spellen probeert deze mol te voorkomen dat de kandidaten geld verdienen voor de pot. Het programma ging dit jaar goed van start. Naar de eerste aflevering keken 2,5 miljoen mensen.

Hongkong is omgeven door zee. Het kon dan ook niet uitblijven dat de kandidaten in Wie is de Mol? een opdracht op het water krijgen. Ze moeten er zo snel mogelijk overheen scheuren, en mogen de bewoners om hulp vragen.

Ze varen op vaartuigen die typisch zijn voor deze streek. En er zijn genoeg mensen in de buurt om te helpen, want Hongkong telt ruim zeven miljoen inwoners. Ze wonen allemaal op het schiereiland en de 262 eilandjes daar omheen. En nu we toch met cijfertjes strooien: de skyline van Hongkong telt, gezien vanaf het water, 1223 wolkenkrabbers. Of de kandidaten daar oog voor hebben is maar de vraag. Naast de opdracht is er deze aflevering namelijk ook een zenuwslopende executieronde. De deelnemers moeten daarbij hun lot in andermans handen leggen.

Wie is de Mol? vanavond om 20.30 uur op Nederland1