Vrouw/Horoscopen
1016773996
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 8 september - Jouw intuïtie is nu waardevol, Schorpioen

Je komt in een periode waarin je het risico op een ongeluk loopt of erbij betrokken kunt raken, Maagd.

Je komt in een periode waarin je het risico op een ongeluk loopt of erbij betrokken kunt raken, Maagd.

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Je komt in een periode waarin je het risico op een ongeluk loopt of erbij betrokken kunt raken, Maagd.

Je komt in een periode waarin je het risico op een ongeluk loopt of erbij betrokken kunt raken, Maagd.

VANDAAG JARIG

Als Maagd heb je geen moeite met dienstbaarheid. Je hebt een gezond verstand en één van jouw talenten, dat niet vaak wordt onderkend, is je lichaamskracht: niet dat van een gewichtheffer, maar dat van de overlever. Wat er ook gebeurt, je blijft overeind. Je zult dat dit jaar meermalen bewijzen.

RAM

Anderen kunnen lastig zijn of juist heel bereidwillig. Tegengestelde berichten kunnen het noodzakelijk maken dat je een helder verhaal paraat hebt. Je kunt veel pijn voorkomen en een compromis bereiken als je objectief blijft.

STIER

Grijp de kans als die zich voordoet om een kwestie met je geliefde te bespreken. Het zal je verbazen hoeveel je van elkaar weet en kunt leren. Delegeer meer taken en verantwoordelijkheden aan naasten als je bedolven wordt onder werk.

TWEELINGEN

Een voorstel om een bepaalde manier van werken te veranderen kan tot gevolg hebben dat oudere werknemers zich afzetten tegen jongeren. Vraag je af of je over genoeg energie beschikt om het spreekgestoelte te beklimmen.

KREEFT

Je zult de komende tijd in toenemende mate tact en diplomatie moeten inzetten om onaangename scènes te voorkomen. Een onschuldige opmerking kan een ruzie ontketenen die snel het kookpunt bereikt. Probeer anderen niet te tergen.

LEEUW

Spanning kan toenemen door een dringende deadline of onverwacht oponthoud en je voelt je misschien niet goed genoeg om opgewassen te zijn tegen extra werklast. Laat anderen weten hoe je je voelt en doe niet meer dan nodig.

MAAGD

Houd mensen in de gaten die zich ten koste van jou proberen te bevoordelen. Je komt in een periode waarin je het risico op een ongeluk loopt of erbij betrokken kunt raken. Sporters moeten extra op hun hoede zijn voor blessures.

WEEGSCHAAL

Je kunt in een controverse terechtkomen tussen een huurder en verhuurder. Een poging om een compromis te bereiken zal in eerste instantie niet werken. Als één partij economisch voordeel haalt, verliest de andere partij.

SCHORPIOEN

Jouw intuïtie is momenteel een waardevolle gids. Luister naar je innerlijke stem voor je bij een nieuwe onderneming betrokken raakt. Ook de dromen die je nu hebt kunnen een belangrijk inzicht verschaffen over je toekomst.

BOOGSCHUTTER

Leg je neer bij de realiteit. Het kan tegenvallen wat je betaald krijgt voor de uren die je hebt gewerkt. Laat het niet merken als je je gebruikt voelt, want dan zal de baas nog zout in de wond strooien. Houd het hoofd omhoog.

STEENBOK

Emoties kunnen op en neer gaan, afhankelijk van de invloed die je omgeving uitoefent. Ben je ten prooi gevallen aan een vorm van verslaving, dan zul je het vandaag extra moeilijk krijgen. Iemand die zich vergist, kan beweren dat jij je vergist.

WATERMAN

Iemand die op zijn strepen staat, kan je een paar onaangename uren bezorgen, zeker als je diegene hebt tegengewerkt of tegen de haren hebt ingestreken. Doe een stapje terug, en voorkom dat je gezichtsverlies oploopt.

VISSEN

Door obstakels kunnen de beste plannen mislukken. Innerlijke onrust kan tot gevolg hebben dat je alles wat je moet doen vervelend vindt of saai. Trap niet op tenen van superieuren; om je doel te bereiken heb je hun hulp hard nodig.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.