Vrouw/Horoscopen
1016862092
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 11 januari

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

VANDAAG JARIG

Jouw teken is een nuchter teken, maar je kan desondanks onder invloed raken van een opperwezen. Neptunus, de meest spirituele der planeten begeleidt je al jaren op je pad en dat betekent dat je intellectuele interesses fijnzinniger worden. Verdiep je dit jaar verder in de schone kunsten.

RAM

Mensen kunnen meer van je eisen dan je kan geven. Het zal verleidelijk zijn om plichten te ontduiken, maar je hebt er jezelf mee en zal dalen in de achting van anderen. Een groot karwei nadert voltooiing; geef nu niet op.

STIER

Je hebt waarschijnlijk gelijk als je het gevoel hebt door iemand te worden gedwarsboomd. Degene daar op aanspreken zal weinig zin hebben. Struikel niet over je eigen benen als je te veel tegelijk wilt doen. Pas op met apparaten.

TWEELINGEN

Een prima dag voor hartsaangelegenheden; binnen een lange relatie kan het tijd zijn voor “groot onderhoud”. Denk niet steeds dat het gras elders groener is. De avond kan gepassioneerd verlopen, zorg dat je niet wordt gestoord.

KREEFT

Je inzicht in zaken wordt scherper, verzamel informatie en feiten en breng er lijn in. Dat werkt kalmerend als van alle kanten problemen op je afkomen. Laat je niet van de wijs brengen door dingen waarop je geen vat hebt.

LEEUW

Je gemakkelijke omgangsvormen worden gewaardeerd. Een ideaal moment om je dromen te delen met iemand die je vertrouwt. Verzamel niet te veel mensen om je heen. Wees jezelf, inspireer anderen en laat je door hen inspireren.

MAAGD

Je kunt wat loom zijn. Zet de geest aan het werk als het lijf wil rusten. Je organisatietalent komt van pas als verwarring ontstaat en collega’s gestrest raken. Besef dat met jou samenwerken moeilijk kan zijn. Schrijven gaat je nu goed af.

WEEGSCHAAL

Via professionele of persoonlijke contacten krijg je nieuwe kansen. Houd ogen en oren open zodat je ze niet mist. Van een vriend(in) kun je een liefdesbetuiging ontvangen die je van je stuk zal brengen. Een plan kan van start.

SCHORPIOEN

Gebrek aan energie kan te wijten zijn aan het feit dat je met je werk achterop bent geraakt. Maak je niet druk als er van je goede voornemens voor vandaag weinig terechtkomt. Gebruik je intuïtie, dan kom je nog een heel eind.

BOOGSCHUTTER

Impulsief gedrag en rusteloosheid kunnen hun stempel drukken op de dag. Voor een goed gesprek kan je agressie in de weg zitten. Reageer je liever fysiek af dan verbaal. Laat mensen praten, dat doen ze meestal graag.

STEENBOK

Als je niet optimaal functioneert, kan een kleine tegenslag je uit balans brengen. Er kan van alles gebeuren. Sla de handen ineen met een collega. Je kracht zit in je netwerk en je taalgebruik, onderhoud beide goed.

WATERMAN

Span je geestelijk in als je fysiek niet geheel fit bent. Romantische gevoelens kunnen je tot impulsieve daden brengen die aan je gezonde verstand voorbijgaan. Doe wat je het liefst doet, dit is een ideale dag voor recreatie.

VISSEN

Thuis zul je productiever zijn dan op het werk. Neem een dag vrij als dat kan. Op het werk kan je onverzettelijkheid of gebrek aan betrokkenheid tot ruzie leiden. Mijd discussies en blijf zoveel mogelijk op jezelf. Focus op prioriteiten.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.