Vrouw/Opgebiecht
1021568145
Opgebiecht

'Niemand weet dat ik ben ontmaagd door mijn baas'

Vrouw kijkt op haat telefoon

Vrouw kijkt op haat telefoon

In deze rubriek biechten VROUW-lezeressen - al dan niet anoniem - hun geheim op. Deze week biecht een lezeres op dat zij is ontmaagd door haar baas.

Vrouw kijkt op haat telefoon

Vrouw kijkt op haat telefoon

"Ik was nog een tiener toen ik ging werken als huishoudelijke hulp. Al snel kreeg ik de mogelijkheid om via het bedrijf een opleiding te volgen, waardoor ik nog altijd hetzelfde werk doe maar nu als gediplomeerde. Vanaf het begin had ik het er naar mijn zin."

Onwetend

"Er was slechts één maar: de baas wilde een beetje te graag bevriend zijn met zijn personeel en was daarom altijd net iets te amicaal. Zodra hij in de buurt was, voelde ik mij ongemakkelijk. Ik wist nooit zo goed hoe ik op zijn overdreven vriendelijke gedrag moest reageren."

"Ik besloot om aardig terug te doen, maar vergat daarbij mijn grenzen aan te geven. Ik was onzeker en wist nog niet wat een gezonde verhouding met je baas inhoudt. Al voelde ik wel al aan dat sommige blikken en berichtjes niet oké waren, iets zeggen daarover deed ik niet. Waarmee ik, achteraf gezien, een verkeerd signaal gaf."

Kus

"Tijdens avonddiensten kwam hij wel eens langs om te kletsen, meestal met de smoes dat hij iets was vergeten. Niet lang daarna kreeg ik mijn eerste kus. Een korte kus weliswaar, maar wel eentje die allesbehalve goed voelde."

"Na die kus werden zijn smsjes intiemer. Ik hield de boot af, maar maakte niet voldoende duidelijk dat ik niet op die manier met hem wilde omgaan. Dat bleek wel toen hij me uit vroeg. Op de terugweg zoende hij mij opnieuw. Ik merkte aan alles dat hij zenuwachtig was om betrapt te worden; logisch want naast mijn baas was hij namelijk ook gewoon getrouwd. En ik was ook nog eens jaren jonger dan hij!"

Mijn Eerste Keer

"Na die tweede kus kwam hij steeds vaker langs, en toen hij mij op een avond thuisbracht reed hij een stil weggetje in en suggereerde quasi grappend dat we 'het' maar eens moesten doen."

"Terwijl ik nog in opperste staat van verwarring verkeerde zorgde hij ervoor dat we het veilig konden doen en voegde, letterlijk en figuurlijk, direct de daad bij het woord. Ik wist niet wat ik meemaakte: hij ontnam mij een romantische Eerste Keer!"

Vriendje

"Toch rommelde ik met hem door tot ik verliefd werd op een leeftijdgenoot. Dat allereerste echte vriendje gaf mij eindelijk de kracht om niet meer in te gaan op zijn intieme avances. Hoewel de verkering niet lang duurde, deed ik alsof dat wel zo was en gebruikte die relatie als 'alibi'."

"Ik had natuurlijk ook ontslag kunnen nemen, maar wilde per se de opleiding afmaken en kans maken op een vaste aanstelling. Het werk en de overige collega's vond ik namelijk wél super!"

Kerstborrel

"Inmiddels ben ik aangenomen en heb nog altijd dezelfde baas. Ook ben ik getrouwd en zwanger van mijn tweede. Mijn man weet niet wie mij heeft ontmaagd, daarover doe ik altijd heel vaag en als het aan mij ligt blijft dat zo."

"Ik zie mijn man en mijn baas al staan op de kerstborrel. Nee, dat lijkt me geen goed plan. Bovendien ben ik al genoeg gestraft, want dat ik mijn Eerste Keer niet met een echt vriendje heb beleefd vind ik nog altijd heel jammer."

Jij op VROUW.nl

Heb jij ook een verhaal dat je (anoniem) wil opbiechten?

Dan kan dat hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.