Vrouw/VROUW magazine
103832510
VROUW magazine

Winactie

ACTIEVOORWAARDEN 3 x 3 toegangskaarten voor Snowworld

1. Deze actievoorwaarden gelden in aanvulling op de Algemene Actievoorwaarden, die te vinden zijn op https://www.mediahuis.nl/actievoorwaarden/.

2. De Actie wordt georganiseerd door Mediahuis Nederland B.V. ter promotie van Snowworld en VROUW.

3. Deelname aan de Actie is gratis en is mogelijk in de periode van 09 juni 2021 tot en met 16 juni 2021

4. De Actie bestaat uit een Facebook-actie, waarbij je door middel van het taggen van twee vriendinnen in de reactie onder de post 3 kaartjes voor Snowworld kunt winnen.

5. De met de Actie te winnen prijzen bestaan uit voor 3 personen toegangskaarten voor Snowworld.

6. De winnaar(s) van de Actie worden binnen twee weken door VROUW persoonlijk op de hoogte gesteld middels een privébericht.

7. Mediahuis zal binnen twee weken nadat de uitslag bekend is geworden per Facebook Messenger contact opnemen met de winnaar(s). Indien een winnaar niet binnen een week heeft gereageerd c.q. kan worden bereikt behoudt Mediahuis zich het recht voor een volgende winnaar aan te wijzen op de in artikel 6 beschreven wijze, zonder dat de oorspronkelijke winnaar ter zake aanspraak kan maken op enige vergoeding of compensatie.

8. De gewonnen prijs wordt in overleg met Snowworld opgestuurd naar het door de deelnemer opgegeven adres. De winnaar dient zich op verzoek te kunnen identificeren en dient de reactie van VROUW waaruit blijkt dat hij/zij gewonnen heeft op verzoek te kunnen overhandigen.

Zie voor een toelichting op het verschil tussen prijsvragen en kansspelen de volgende pagina, die niet bedoeld is om te publiceren of communiceren, maar alleen voor intern gebruik. Neem voor verdere vragen contact op met Juridische Zaken.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.