Vrouw/Horoscopen
1041305907
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 5 augustus - Het kan een opmerkelijke dag worden, Ram!

Stier: je kunt verliefd worden bij een eerste ontmoeting.

Stier: je kunt verliefd worden bij een eerste ontmoeting.

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Stier: je kunt verliefd worden bij een eerste ontmoeting.

Stier: je kunt verliefd worden bij een eerste ontmoeting.

VANDAAG JARIG

Je sociale leven kan heel veel tijd en aandacht gaan opeisen, maar dat zal geen problemen geven. Voorspoed in het leven van je partner kan tot allerlei gelukkige omstandigheden leiden; een bijzonder goed moment voor een persoonlijke transitie of het aanmeten van een ander imago.

RAM

Het kan een opmerkelijke dag worden. Qua efficiëntie kan je een hoogtepunt bereiken. Zakelijke en commerciële kwesties kunnen moeiteloos worden afgewerkt. Perceptie en inzicht zullen de sleutels zijn van je succes.

STIER

De kosmos heeft een nieuwe relatie voor je in petto. Je kunt verliefd worden bij een eerste ontmoeting waarbij een gelijkgestemde geest je leven binnentreedt. Heb je relatieproblemen achter de rug dan kun je opnieuw liefde ontdekken.

TWEELINGEN

Je krijgt met tegenstrijdige invloeden te maken. Je kunt de neiging hebben meer te willen doen dan je aan kunt of consumptief in de fout te gaan. Ga op zoek naar mensen met wie je een goed gesprek kunt voeren.

KREEFT

Op financieel gebied kan je zich nu zekerder voelen. Blijf realistisch als je plannen maakt voor een vakantie. Een luxueuze cruise kan weliswaar fantastisch zijn maar wordt minder aantrekkelijk als je lang moet doen over de afbetaling.

LEEUW

Kleine irritaties kunnen het bloed onder je nagels vandaan halen. Probeer rustig naar anderen te luisteren en je niet op te winden. Een juridische claim kan wat geld in het laatje brengen. Maak er een romantische avond van.

MAAGD

De nadruk kan meer op persoonlijke en zakelijke relaties liggen dan op financiën en bezit. Je beseft hoe belangrijk vriendschappen zijn. Stel je vergevingsgezind op en maak excuses als je anderen pijn hebt berokkend.

WEEGSCHAAL

Bezittingen, geld en je zelfvertrouwen krijgen een duwtje in de goede richting. Pas er desondanks voor op niet te hoge verwachtingen te koesteren. Hard werken leidt tot prima resultaten. Bereid een komende reis goed voor.

SCHORPIOEN

Voor je carrière is succes weggelegd. Werk richting een promotie. Ruzie met je partner wordt de komende dagen nog niet opgelost, dus probeer niet om je gelijk te bewijzen. Tracht een compleet beeld van de situatie te krijgen.

BOOGSCHUTTER

Een uitstekende dag om plannen te maken. Je stemming is praktisch en op de toekomst gericht. Je kunt met mensen te maken krijgen die invloed op je willen uitoefenen. Raak niet betrokken bij een egotrip of conflict.

STEENBOK

Ruzies en pijnlijke momenten worden opgelost. Doe het vandaag kalm aan en verwen jezelfmaar. Meditatie en yoga zou heel goed kunnen zijn voor je zenuwen en fysieke welzijn. Probeer te ontsnappen aan de zorgen om je heen.

WATERMAN

Bedenk een praktische oplossing of nieuwe optie als een reisplan of relatie op afstand, met problemen te maken heeft. Je zelfvertrouwen kan onder invloed van de kosmos toenemen. Laat matigheid vandaag je motto zijn.

VISSEN

Je kan tot 26 augustus met allerlei misverstanden en uitstel te maken krijgen. Contracten kunnen op de lange duur worden geschoven of ongeldig worden verklaard. Blijf geduldig. Voor het uitvoeren van een idee is moed nodig.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.