Vrouw/Horoscopen
10475229
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 2 november - Blijf alert, Kreeft

Communiceer uitsluitend met de buitenwereld via e-mail, Schorpioen.

Communiceer uitsluitend met de buitenwereld via e-mail, Schorpioen.

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Communiceer uitsluitend met de buitenwereld via e-mail, Schorpioen.

Communiceer uitsluitend met de buitenwereld via e-mail, Schorpioen.

VANDAAG JARIG

Misschien moet je komend jaar meer geld uitgeven aan je gezondheid, maar je kunt ook aan de gezondheidssector, bijvoobeeld de farmaceutische industrie, goed verdienen. Denk ook aan bedrijven die artsen bevoorraden. Mijd emoties als woede en angst, die te veel adrenaline door je bloed sturen.

RAM

Verbeter de onderlinge communicatie en versterk de band met je geliefde door je vleugels te spreiden en activiteiten te ontplooien die jullie beiden interesseren. Zoek het vooral in ontspannende bezigheden, niet in competitieve verrichtingen.

STIER

Goede plannen kunnen toch op obstakels stuiten. Het is niet nodig daar iemand de schuld van te geven, laat staan jezelf, aangezien het problemen zal betreffen die niet te voorzien waren. Stel je flexibel op en ga stap voor stap te werk.

TWEELINGEN

Interessante en ongewone mensen kunnen hun intrede doen in de zakelijke sfeer en nieuwe ideeën opperen op financieel gebied. Vergezel je partner naar een bijeenkomst; je kunt iemand ontmoeten die van belang is voor je toekomst.

KREEFT

Door alert te blijven, ben je veeleisende omstandigheden de baas. Naarmate je beter op de hoogte bent, kun je makkelijker omgaan met plotselinge verzoeken. Ben je onervaren in een bepaalde branche, dan zul je snel moeten bijleren.

LEEUW

Er staan je verrassingen te wachten die minder aangenaam kunnen zijn dan je van tevoren dacht. Houd rekening met onverwachte gebeurtenissen. Schenk extra aandacht aan zaken die met vervoer en reizen te maken hebben.

MAAGD

Zet financiën die met je huis en gezin te maken hebben op je lijst van prioriteiten. Maak een gedetailleerd overzicht van dagelijkse kosten en houd rekening met de persoonlijke wensen van een ieder. Op die manier kun je beter plannen.

WEEGSCHAAL

Een radicale suggestie van je partner kan je aan het denken zetten. Overweeg elk concept, ook al is het ver verwijderd van je eigen denkwijze. Hoewel je vaak de problemen oplost, kan de ander nog slimmer zijn.

SCHORPIOEN

Jouw neiging niet te willen meedoen aan de heersende competitie kan je ertoe brengen thuis te blijven en je geest even rust te gunnen van het steeds weer plannen maken. Communiceer uitsluitend met de buitenwereld via e-mail.

BOOGSCHUTTER

Doorgaans betrouwbare collega’s kunnen wonderlijk gedrag vertonen. Veroordeel dat gedrag niet aan de hand van één incident. Handel snel om problemen op te ruimen. Goed denkwerk is een vereiste.

STEENBOK

Werk dat je achter de schermen of in vertrouwen verricht, zal productief zijn. Ben je betrokken bij de productie van creatieve objecten, dan kun je veel inspiratie opdoen. Doe datgene waarin je talent het beste tot zijn recht komt.

WATERMAN

Het zal nuttig blijken om belangrijke informatie te delen met gelijkgestemden. Ga echter niet preken; niet iedereen is bereid naar je wijsheden te luisteren. Je geheugen kan van pas komen als je in het openbaar moet spreken.

VISSEN

Denk niet dat dit een saaie of vervelende dag wordt, ook al verloopt alles zoals gebruikelijk. Wees voorzichtig met het doen van beloften. Denk heel goed na als iemand jou probeert over te halen om deel te nemen aan een financieel avontuur.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.